Welke kast past bij mijn interieur?

Welke kast past bij mijn interieur?

Een kast is nou niet altijd een meubelstuk waar je over na denkt. Je komt erop wanneer je het nodig hebt en soms is de nood dan zo hoog dat je dan maar snel een kast koopt. Ga niet even snel een kast kopen, maar denk er eens goed over na wat voor kast jij wilt, waar je het voor nodig hebt en welke stijl dan ook bij jou in het interieur past. Anders ga jij je aankoop haten en krijg je er spijt van. Nou dat is dus niet iets wat je wilt, toch?

Een gesloten kast

Je wilt niet zien wat er in je kast zit, want daar wil je gewoon weg niet aandenken. Jouw kamer moet opgeruimd zijn en wat jij in je kast stopt, hoeft niemand te zien. Dus een opbergkast waar je van alles en nog wat kan opbergen. Deze kasten zijn vooral een musthave voor hobbyisten of verzamelaars. Maar kan ook gewoon voor jou om wat voor reden dan ook. Jij vindt het bij jouw interieur passen en jij krijgt daar een opgeruimd hoofd van.

Een open kast

Het tegenovergestelde van een gesloten kast, een open kast. Hier wordt vaak voor gekozen wanneer jij deels je spullen wilt opbergen, maar een aantal mooie spullen die jij hebt gekocht, wil je wel blijven zijn. Bijvoorbeeld de boomerangs die jij in Australiƫ had gekocht of misschien al jouw shotglaasjes die jij hebt gekocht in de landen waar jij op vakantie bent geweest. Het kan van alles zijn, maar door een buffetkast, bijvoorbeeld, kan je het sommige spullen mooi opbergen en sommige spullen de show laten stelen.

Een lage kast

Niet iedereen heeft plek voor een hoge kast waar bijna al jouw spullen in kunnen of het staat gewoon niet mooi bij al de andere meubels. Een lage kast kan dan zeker een hele mooi optie zijn. Sommige zijn lang waardoor er toch wat meer in past, maar daar hoef je dan ook niet perse voor te kiezen. Het handige aan een lage kast is dat je nog wat dingen op de kast zelf kan zetten om het af te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *