De zes trendkleuren van 2020 voor jouw zonnescherm

De zes trendkleuren van 2020 voor jouw zonnescherm

Ben je op zoek naar een trendy zonnescherm met een van de populairste kleuren van 2020? Lees dan snel verder over de zes trendkleuren voor jouw nieuwe zonnescherm!

Trendkleur 1: Blauw of groen

Op dit moment is groen een mega populaire kleur. We doelen dan niet op de groene kleur van een appel of mint, maar een mooie, diepe tint. De kleur kan zelfs naar neigen naar blauw. Deze donkere tint is makkelijk te combineren met contrasterende, lichtere kleuren zoals beige. Je kunt als aanvulling van het interieur in je tuin ook contrasterende kleuren als mosterdgeel of oudroze toevoegen. Mosterdgeel en oudroze als kleuren in kussentjes, potten of lampjes is een perfecte aanvulling op de blauwgroene zonwering.

Trendkleur 2: Beige

Beige als kleur voor een zonwering is ook erg geschikt. Omdat het een wat lichtere kleur is, zal het de warmte van het zonlicht niet absorberen, maar juist kaatsten. Bovendien is beige een neutrale kleur, wat betekent dat het jaren meegaat. Wanneer je kiest voor een egaal beige gekleurde zonwering, kun je in de rest van de tuin nog spelen met andere kleuren en patronen. Maar bij een kleur als beige, zou een patroon in het zonnescherm ook goed passen. Dan oogt het de zonwering op zichzelf al wat drukker. Je kunt hierbij denken aan strepen of vlakken. Beige is een kleur die je goed kunt combineren met andere kleuren.

Trendy kleur 3: Koper

Koper (of ook wel roestbruin) is ook een trendkleur op dit moment. De kleur is niet heel opvallend, maar dat kan juist een mooi geheel geven met de woning en tuin eromheen. Het voordeel van de kleur koper in de zonwering is dat het systeem in dezelfde kleurtinten verkrijgbaar is. Zo ontstaat er minder contrast tussen het doek en het ophangsysteem.

De vierde hippe kleur: Oudroze

De kleur werd net al even genoemd in combinatie met diepgroen, maar oudroze is een kleur die trendy is in en om het huis. Vooral met houten elementen komt de kleur oudroze goed tot zijn recht. Een Bali-achtige tuinset van bamboe is een passend accessoire in de tuin. Om een wat stoerder effect te creëren, kun je oudroze ook combineren met zwart en staal. Deze kleur voor een zonnescherm is dus super geschikt voor meerdere combinaties en stijlen.

De vijfde, altijd populaire kleur: Antraciet

Net als beige, is antraciet een rustige kleur voor je screen. Ook antraciet is tijdloos en daarom goed te combineren met verschillende accessoires. Je zult niet snel zat zijn van deze kleur in je zonwering. Je kunt antraciet ook als kleur voor het ophangsysteem kiezen. Wanneer je wat wispelturiger bent, is dit een toffe basiskleur voor je tuin. Je kunt dan experimenteren met andere kleuren in de accessoires. Als je een egaal antraciet doek wat saai vindt, kun je ook kiezen om een zonnescherm met patroon te kopen.

Als laatste trendkleur: Zandtint

De laatste trendkleur voor dit moment voor een zonwering, is de zandtint. Hou je van het strand? Dan is dit een kleur om je tuin mee aan te kleden. Zandtint is een combinatie van de kleuren grijs en beige. Het geeft veel sfeer als zonnescherm, maar is toch een neutrale kleur en dus weer goed te combineren met andere kleuren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *