Wat koop je voor kerst?

Wat koop je voor kerst?

Ieder jaar weer die stress om het perfecte kerstcadeau te vinden. Kerstcadeau moeder kopen? Oh jee, elk jaar weer wil je origineel zijn maar dat is natuurlijk lastig na zoveel feestdagen en verjaardagen! Het blijft steeds maar weer lastig om een leuk en vooral origineel kerstcadeau voor je vader of moeder te vinden. Wij helpen je een beetje op weg zodat we deze feestdagen stress in ieder geval al bij je weg kunnen nemen!

Een persoonlijk cadeau

Een persoonlijk cadeau doet het altijd goed voor moeders! Denk bijvoorbeeld aan een leuke ketting met jullie initiaal, of een moeder-dochter armbandje! Zij draagt er één en jij draagt er één. Daar zal ze vast super blij mee zijn!

Iets leuks voor in de keuken

Waar je mama’s altijd blij mee maakt is een leuk cadeau voor in de keuken. Had je al eens gedacht aan een gepersonaliseerde broodplank? Zet hier iets leuks op als: ‘Best cook in town’. Dit zal ze zeker als een groot compliment zien!

Een schootkussen

Hier zul je pap en mam beide blij mee maken. Ook zij zullen vaker thuis werken en meer aan de ipad of laptop zitten. Men gaat nu eenmaal online. Laten we dit dan zo comfortabel mogelijk maken met een handig schootkussen. Deze zijn bijvoorbeeld te bestellen bij Kadogalerie, zij hebben leuke ontwerpen waar iedereen blij van wordt!

De cow parade is het perfecte cadeau

Ken jij ze al, die leuke fel gekleurde koeien! Dit zijn de koeien van Cow Parade! Niet weg te denken uit huis als je ze eenmaal hebt staan. Ze zijn zo mooi en ontworpen door echte kunstenaars. Je kunt ze bestellen in verschillende formaten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Succes en vooral heel veel plezier met het vinden van een leuk cadeau!

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.