Waarom hervulbare cartridges een goed idee zijn

Waarom hervulbare cartridges een goed idee zijn

In het kader van duurzaamheid, milieubewust zijn en producten hergebruiken waar dit kan, zouden we ons ook eens moeten afvragen waarom we cartridges na één keer gebruik weggooien. Uiteraard is de inkt dan op en kun je er niet veel meer mee, maar het patroon van de cartridge zelf kan eigenlijk veel langer mee. Hervulbare cartridge zijn in die zin dan ook de uitkomst: zo hoef je alleen maar de inkt te vervangen en kun je het patroon zelf nog een aantal keer gebruiken. Op deze manier draag je ook meteen een steentje bij aan een beter milieu!

Goed voor de bankrekening

We hebben net natuurlijk al even kort benoemd dat je door hervulbare cartridges te gebruiken bijdraagt aan een beter milieu. Een ander groot bijkomend voordeel is dat je natuurlijk ook je portemonnee een plezier doet wanneer je voor hervulbare cartridges kiest. Zo is het een stuk goedkoper om slechts navulinkt voor je cartridge te hoeven kopen in plaats van elke keer een volledig nieuw exemplaar te kopen. Zo draag je dus niet alleen bij aan het milieu, maar wordt ook je bankrekening gelukkig van het gebruik van hervulbare cartridges!

De juiste cartridges en navulinkt

Als je hervulbare cartridges wilt gaan gebruiken, is het natuurlijk wel van belang dat je de juiste navulinkt voor je cartridge gebruikt. Je wil natuurlijk wel dat de documenten die je print ook kwalitatief goed worden afgedrukt. Let er dus op bij het kopen van navulinkt dat je het juiste exemplaar hebt dat bedoelt is voor jouw printer en hervulbare cartridge. Zo kom je niet voor onverwachte en onaangename verrassingen te staan! Mocht je niet precies weten welke hervulbare cartridge of navulinkt je het beste kunt kopen, kun je dit natuurlijk altijd aan een printer expert vragen. Die weet jou hierin eenvoudig te adviseren.

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.