Waarom moet ik op letten voordat ik een salontafel aanschaf?

Waarom moet ik op letten voordat ik een salontafel aanschaf?

Het is goed mogelijk dat je op zoek bent naar een salontafel, maar door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn immers enorm veel salons te vinden in verschillende soorten, kleuren en maten, waardoor het geen makkelijke klus is om er één perfect tussenuit te kiezen. Je kunt dan urenlang kijken naar salontafels op domomeubelen.be en vaak kopen we ook iets. Juist omdat we er niet uitkomen neigen we er naar om er uiteindelijk maar gewoon één te kopen, ook al hebben we er geen goed gevoel bij. We nemen dan meer genoegen met minder, maar dat is hartstikke jammer. Er zijn wel degelijk een aantal zaken waar je op moet letten als je een salon aanschaft. Welke zaken dat zijn lees je in dit artikel!

 

De afstand van de salontafel tot de bank.

Het is verstandig om de afmetingen van je bank of zithoek op te meten voordat je een salontafel aanschaft. Meet niet alleen de lengte en breedte op, maar vergeet ook de zithoogte niet op te meten. Ook hier kun je het beste rekening mee houden: als je een relatief lager bankstel hebt, is het niet mooi om dit te combineren met een hogere salontafel. Als jouw bankstel echter een wat hogere zit heeft, dan is het ook mooier om voor een hoge salontafel te gaan.

De kleur

Welke kleuren jij mooi vindt, is natuurlijk afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren. Toch is er wel degelijk wat advies te geven wat betreft kleur voor de salon. Als je een landelijk interieur hebt, dan is het mooi als je de salontafel in zo’n zelfde kleur houd. Dit komt doordat het dan rust uitstraalt. Bijpassende meubels zijn overigens altijd een goed idee.Veranderen jouw persoonlijke voorkeuren regelmatig? Dan is het een goed idee om het aanschaffen van een eiken salontafel te overwegen. Deze kun je namelijk veranderen door white wash olie aan te brengen op de salontafel.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.