Waarvoor wordt de trampoline gekocht?

Waarvoor wordt de trampoline gekocht?

Ben je op zoek naar goedkope trampolines in fitnesstrampolines om fitter & gezonder te worden? Moet het een tuintrampoline voor het hele gezin worden? De kindertrampoline zodat de kleintjes zich kunnen uitleven? Een ingegraven trampoline, ook wel inground trampoline genoemd, die op grondniveau wordt opgesteld? Er is tegenwoordig zoveel keus uit zoveel verschillende trampolines dat het soms moeilijk is om te kiezen. Specialisten van etantrampolines.com helpen jou graag verder. Dit kan in de showroom, maar ook zeker online mocht je verder weg wonen.

Wat is het toegestane gewicht?

De meeste fabrikanten geven een maximaal draagvermogen aan, deze informatie geeft aan tot welk gewicht de trampoline kan worden belast. Omdat je bij normale sprongen twee keer je gewicht op de trampoline zet, moet je je lichaamsgewicht verdubbelen om het maximale draagvermogen te bereiken. Het is ook belangrijk dat het oppervlak voor de trampoline zo vlak mogelijk is, omdat anders het gewicht ongelijk verdeeld wordt over de afzonderlijke steunen.

Als de grond in uw tuin veel oneffenheden heeft, is het raadzaam om de grond eerst glad aan te stampen met een zogenaamde handstamper en deze te verdichten. Handstampers zijn geschikt voor verschillende vloerbedekkingen zoals zand, aarde of grind en zijn ook voor onervaren mensen gemakkelijk te gebruiken.

Hoe groot moet de trampoline zijn?

Hoe groter de trampoline, hoe meer het gewicht wordt verdeeld, waardoor je een hoger springvermogen of springhoogte krijgt. Voor fitnesstrampolines, indoortrampolines en vloertrampolines is een diameter van 1 meter tot 1,20 meter voldoende. Tuintrampolines kunnen niet groot genoeg zijn, hoe groter, hoe leuker je hier kunt springen

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.