Waarom kiezen voor PVC ramen en deuren?

Waarom kiezen voor PVC ramen en deuren?

Ga jij binnenkort een huis bouwen? Of ben jij je huis aan het verbouwen? PVC is het meest gebruikte materiaal voor de ramen en deuren. In vergelijking met hout of aluminium heeft PVC vele voordelen. Daarnaast past PVC ook bij elke bouwstijl. Of je een landelijke woning, een moderne villa of een designhuis hebt, PVC past bij elk huis. Hieronder vind je een aantal voordelen van PVC ramen en deuren.

Prijs-kwaliteit verhouding

Het eerste voordeel van PVC ramen en deuren is de prijs-kwaliteitverhouding. PVC is goedkoper dan hout of aluminium, terwijl de kwaliteit ontzettend goed is. Hierdoor kiezen veel mensen voor PVC ramen en deuren. Ook hebben ze een lange levensduur. Ze gaan vaak meer dan 30 jaar mee.

Weinig onderhoud

Naast de goede prijs-kwaliteit verhouding hebben PVC ramen en deuren ook weinig onderhoud nodig. Dit maakt het voor heel veel mensen interessant. Houten ramen en deuren moet je regelmatig onderhouden om de kleur en de kwaliteit te behouden. Voor PVC heb je ook geen dure schoonmaakmiddelen nodig. Je kan de PVC ramen en deuren af en toe even schoonmaken met dezelfde benodigdheden als het glas. Hierdoor heb je geen extra kosten.

Uitstekende isolatiewaarde

Het derde voordeel, en misschien wel het allerbelangrijkste is, de isolatiewaarde. De kwaliteit van PVC ramen en deuren is op gebied van isolatie veel beter dan die van aluminium kozijnen.  PVC verliest veel minder snel warmte dan aluminium. Duurzaam en energiezuinig (ver)bouwen, is tegenwoordig een must. Door PVC ramen en deuren te plaatsen bespaar je veel op je energiekosten en draag je een steentje bij aan het milieu.

Wil je meer weten over PVC ramen en deuren en wil je graag een bedrijf dat kwaliteit, persoonlijke service en technische ondersteuning kan bieden?  Kijk dan op Deceuninck en maak een afspraak!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.