Volg een opleiding tot nagelstyling bij La Queens

Volg een opleiding tot nagelstyling bij La Queens

Wil jij binnenkort een cursus of opleiding nagelstyling gaan volgen? Wie ervoor kiest om een opleiding te gaan volgen om nagelstyliste te worden, wil natuurlijk alles eruit halen wat erin zit. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van een opleiding en hoe kies je uiteindelijke de beste opleiding? Hieronder vind je enkele tips.

Zou je willen instromen zonder dat je meteen vertraging oploopt? Zou je verschillende nagelstyling technieken willen leren? Wil jij trainingen van hoog niveau en leren van een ervaren docent? Dan is de opleiding tot nagelstyliste bij La Queens de perfecte oplossing voor jou.

Opleiding van La Queens

De opleiding tot nagelstyliste van La Queens bestaat uit verschillende modules en elke module wordt afgesloten met een deelcertificaat. Niet alleen voor beginnende nagelstylistes maar ook voor ervaren nagelstylistes kan La Queens een toevoeging zijn. Door de losse modules kunnen ook ervaren nagelstylistes nieuwe technieken leren en hun huidige kennis verbeteren.

Losse modules voor nagelstyling technieken

Het voordeel van de losse modules is dat je kan instromen op elk moment zonder dat je enige vertraging oploopt. De modules kunnen apart geboekt worden en zijn ook inbegrepen in ‘combinatieopleidingen’. La Queens biedt ook een basisopleiding. Deze korte training heeft een duur van 2 dagen waarin je kennis maakt met 2 nagelstyling technieken. Door een kijkje te nemen en de producten uit te proberen kan je kijken of het vak nagelstyliste ook echt iets voor jou is.

De inhoud van de lessen scheelt per pakket waardoor je kan een pakket kiezen wat bij jouw verwachtingen en wensen past. Bij nagelstyliste opleiding Groningen van La Queens kan je gehele opleiding naar wens samenstellen. Door de verschillende kennisniveaus en daarbij horende cursussen kies je tijdens de opleiding in Groningen eenvoudig de technieken waarin jij je wilt verbeteren of specialiseren.

Meer weten over de opleiding nagelstyliste van La Queens? Kijk dan op de website of neem contact op met La Queens.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.