Waarom een schaduwdoek op maat laten maken?

Waarom een schaduwdoek op maat laten maken?

Het weer wordt beter, de vogeltjes fluiten weer vrolijk en je hebt zin om weer goed gebruik te maken van je tuin. Lekker in het zonnetje kunnen zitten is heel fijn, maar op een gegeven moment wil je toch in de schaduw kunnen zitten, want je wilt niet verbranden of de zon is te fel voor in je ogen. Heel begrijpelijk, maar dan kan je een schaduwdoek op maat laten maken bijvoorbeeld. Jouw schaduwdoek die helemaal aangepast is op jouw wensen en de tuin, zodat jij heerlijk kan genieten van jouw plekje in de schaduw! Wie wilt dat nou niet?

Voordelen schaduwdoek op maat

Een schaduwdoek op maat maken betekent dat jij jouw eigen unieke ontwerp hebt en niemand anders dezelfde schaduwdoek heeft. Jij kan de juiste afmetingen doorgeven, je kan de kleur zelf bepalen en ook het soort schaduwdoek. Sommige mensen hebben liever een zwarte schaduwdoek om de warmte juist op te vangen en eronder te zitten, maar je kan natuurlijk ook voor een zachtere kleur gaan. Wat jij wil!

Naast kleur, afmetingen en het soort schaduwdoek kan je ook het materiaal en vorm van het schaduwdoek bepalen. Niet iedereen wil bijvoorbeeld een rond schaduwdoek, maar misschien juist een schaduwdoek in de vorm van een vierkant. Dat past beter bij jouw tuin en zo bedek je ook grotendeels het terras. Daarom is het op maat maken van een schaduwdoek nog niet zo verkeerd.

Harmonica schaduwdoek op maat

Je wilt een harmonica schaduwdoek , maar kan je die ook op maat laten maken? Geen zorgen, het is mogelijk en het zal ongeveer dezelfde werkwijze hebben als een normaal schaduwdoek. Er zal dan ook gevraagd worden naar de afmetingen, vorm, kleur, het materiaal en wat voor soort doek het dan mag zijn. Je kan altijd om meer informatie vragen en kijken wat het beste bij jouw tuin past. Het belangrijkste is, is dat het schaduwdoek ook van toegevoegde waarde is en dat kan met een harmonica schaduwdoek op maat, maar ook met een normaal schaduwdoek op maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *