Vier redenen om zwarte binnendeuren te hebben

Vier redenen om zwarte binnendeuren te hebben

Ik moet toegeven dat ik geobsedeerd ben met zwarte binnendeuren. Zwart is terug en wordt beschouwd als de nieuwe neutrale kleur. Als je regelmatig een interieur blog leest, heb je deze trend vast al voorbij zien komen, en zwarte deuren zijn geen uitzondering. Deze kleur deuren zien er goed uit in elk huis en met de meeste verf- en vloerkleuren. Ideaal!

Zwarte deuren zullen elke ruimte naar een hoger niveau tillen en het een beetje chic maken. Hier zijn vier redenen waarom je je binnendeuren zwart moet schilderen.

Zwarte deuren voegen direct drama toe aan elke ruimte

Kun je je voorstellen hoe anders je woning eruit zou zien als het zwarte deuren zou hebben? Een witte deur wordt verwacht. Maar een zwarte deur is gedurfd, stijlvol en voegt visuele spanning toe. Maak de deuren af met messing deurklinken of deurknoppen en iedereen zal jaloers zijn op jouw woning!

Het laat je deuren er duurder uit zien

Gebruik een verf met een reflecterende glans zodat de deur er extra duur uitziet. Je kunt de trim rond de deur ook zwart schilderen om bij de deur te passen, maar je kunt ze ook dezelfde kleur houden als de plinten of het plafond. Dit kan er ook geweldig uit zien als je een volledig zwarte deur te veel vindt. En onthoudt: omdat een deur zwart is, betekent dat niet dat ze allemaal zwart moeten zijn. Laat ze elkaar complimenteren door je witte deuren aan de vullen met deurklinken in het zwart.

Vuil verbergen

Als je kleine kinderen hebt, hebben we een tip: verf je deuren zwart. Ze verhullen die kleine handdrukken waar je je zo aan irriteert.

Ze laten plafonds hoger lijken

Zwarte binnendeuren trekken het oog naar boven en wekken de illusie van een hogere plafondhoogte. Is het niet geweldig wat een blik verf allemaal kan doen?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.