Exclusieve trendy vloeren 2021

Exclusieve trendy vloeren 2021

Op zoek naar inspiratie om uw de vloer van uw woning een exclusieve look te geven? Vloeren met een visgraatmotief zijn dé trend van dit jaar. Dit patroon is al langer populair maar werd voorheen veelal uitgevoerd in hout of laminaat. PVC vloeren met visgraatmotief zijn een stuk goedkoper dan de houten uitvoering en hebben daarnaast nog meer handige voordelen. 

 

Niet te onderscheiden van een echt houten vloer

 

Veel mensen hebben nog steeds de voorkeur voor een houten vloer met visgraatmotief. De pvc vloeren zijn echter niet te onderscheiden van een houten vloer en bovendien een stuk goedkoper. Het onderhouden van een houten vloer kan een aardig karwei zijn. Een pvc vloer is daarentegen gemakkelijk en snel te onderhouden. Houten vloeren hebben daarnaast de neiging om altijd een beetje te werken omdat het een natuurlijk product betreft. Ook hiervan ondervindt u bij een pvc vloer geen hinder. U heeft dus de exclusieve look van een houten vloer met visgraatmotief zonder de kosten en de nadelen.

 

Super geluiddempend

 

Een pvc vloer heeft als extra voordeel dat hij super geluiddempend werkt. Ideaal dus wanneer u in een appartement of flat woont met onderburen. Heen en weer geloop van kinderen of dieren zal geen storende geluiden opleveren. Nooit bang zijn dat u geluidsoverlast veroorzaakt voor uw onderburen is vooral in een flat of appartement een geruststellend idee. Gaat u een pvc vloer visgraat kopen dan zult u ook snel de voordelen qua onderhoud van de vloer ondervinden. In tegenstelling tot een houten vloer is de pvc vloer zeer gemakkelijk te onderhouden. Een wekelijkse dweilbeurt en regelmatig stofzuigen is meer dan voldoende.

 

Gietvloer van kurk


Naast pvc vloeren zijn ook gietvloeren ideaal als u gaat voor een vloer die prima te onderhouden is en daarnaast geluiddempend werkt. Een kurk gietvloer is een natuurlijke vloer op basis van houtmeel, lijnolie, harsen, kurk en natuurlijke vulstoffen en pigmenten. Een gietvloer van kurk heeft een zeer hoge slijtvastheid en is daarom zeer geschikt voor ruimtes waar veel mensen lopen. Kurk heeft van nature een elastisch karakter en werkt net als PVC zeer geluiddempend. Gietvloeren zijn naadloos en daardoor volledig vloeistofdicht. Dit maakt het u zeer gemakkelijk de gietvloer eenvoudig te onderhouden. Een kurk gietvloer kopen is dan ook een prima investering. Wanneer u uw vloer gewoon stofzuigt met een zachte borstel en regelmatig een dweilbeurt geeft zult u jarenlang kunnen genieten van deze prachtige vloer.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.