Hoe jij jouw tuin nog gezelliger kan maken

Hoe jij jouw tuin nog gezelliger kan maken

Jouw tuin is al natuurlijk super gezellig en je kan niet wachten om weer lekker buiten te zitten. Heerlijk met je vrienden genieten van een hapje en drankje en het zonnetje erbij. Het heerlijke luxe leven zullen we maar zeggen. Maar toch wil je een wat anders of je bent gewoon toe aan nieuwe spullen voor je tuin. Dat kan natuurlijk ook en we kunnen toch vaak wel een andere reden verzinnen om geld uit te geven. We zijn dan wel Nederlanders, maar we zijn ook weer niet de moeilijkste. Wat kan je dan doen om je tuin wat op te fleuren?

Kleurrijke tuinmeubels

Al je tuinmeubels zijn grotendeels in één kleur en je hebt voor een rustige kleur gekozen. Helemaal top, maar je wilt nu toch wel eens wat anders en dat is juist meer kleur. Jouw bloemen komen daar beter bij uit die je pas in allerlei potjes hebt gezet en je wilt heel graag dat de kleuren opvallen. Heb je dan al eens gedacht aan een kunststof tafel in een kekke kleur? Je hoeft je stoelen niet perse op te bergen, want die matchen wel met de leuke en felle kleur van de tafel. Wat dan ook nog zo handig is aan een kunststof tafel, is dat je het maar vrij weinig tot niet hoeft te onderhouden en het bestendig is tegen regen en roest. Een win-win situatie!

Leuke tuinaccessoires

Naast een verandering in meubilair kan je ook kiezen om het wat op te vrolijken met wat accessoires, zoals een leuk bijzettafeltje, een tuintrolley of misschien wel wat leuke sierkussens. Of alle drie, dat kan natuurlijk ook! Het is maar net wat jij denkt dat jouw tuin net wat gezelliger en knusser maakt. Heb je er ook al eens over nagedacht om zelf iets in elkaar te flansen? Een eigen dromenvanger te maken of misschien een eigen tuintrolley? DIY is helemaal in en je kan er alle kanten mee op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *