Het leukste kinderspeelgoed voor buiten in de tuin

Het leukste kinderspeelgoed voor buiten in de tuin

Nu de pretparken, speeltuinen en speelparadijzen niet altijd even toegankelijk meer zijn wil je zelf jouw tuin zo leuk mogelijk maken voor jouw kinderen en familie. Lekker met zijn allen barbecueën, wat verkoeling zoeken in het zwembad of gewoon even lekker springen op een trampoline. Wij geven je hier de beste tips zodat jij zo relaxt mogelijk de zomer doorkomt.

Eindeloos springplezier beleef je met een trampoline

Het beste wat jij voor jouw kinderen en tuin kunt doen is een trampoline kopen. Een trampoline is ontzettend leuk voor jong en oud. Kinderen beleven urenlang spel en plezier, alleen, samen met vriendjes of even met papa of mama. Trampolines kun je kopen in alle soorten en maten. Een kleine van 140 cm, of een supergrote van 449 cm. Let bij de aankoop van een trampoline op het keurmerk en de goedkeuringszegel. Dit vertelt je iets over de kwaliteit van de trampoline. Voor de veiligheid kun je het beste een trampoline kopen met een stevig veiligheidsnet zodat niemand zomaar op de grond kan vallen.

Even afkoelen doe je in jouw eigen opzetzwembad

Er is niets fijners dan even lekker afkoelen in het zwembad tijdens een warme zonvolle zomerdag. Dat kan heel eenvoudig en betaalbaar met een opzetzwembad voor in de tuin. Opzetzwembaden koop je compleet met filterpomp, frame, grondzeil en afdekking. Opzetten, vullen met water en je bent klaar om een verfrissende duik te nemen. Houdt bij de aankoop van een zwembad altijd rekening met een vrije zone van 50 cm rondom het zwembad. En vul het zwembad maximaal tot 10 cm onder de rand.

Heerlijk heen en weer swingen met een supergrote nestschommel

Naast trampoline springen en dobberen in je eigen zwembad is een grote nestschommel een leuke afwisseling als speelgoed in de tuin. Een nestschommel kun je kopen in diameters tot wel 150 cm, die tot wel 200 kg aan belasting kunnen dragen. Zo kun je met meerdere vriendjes of vriendinnetjes tegelijkertijd schommelen. Let bij de aankoop van een nestschommel op de kwaliteit. Een goede schommel heeft een metalen frame, is gemaakt van Oxford 600D polyester en heeft stevige verstelbare touwen met een 4-puntsbevestiging.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.