Een eettafel in het midden van de kamer

Een eettafel in het midden van de kamer

We zien er één voorbijkomen in vrijwel ieder interieur: de eettafel! Een eettafel is onmisbaar, want het is de plek waar je veel tijd doorbrengt. Daarom moet je er goed over nadenken welke plek je de eettafel geeft in jouw huis. In veel huishoudens zie je dat de eettafel geparkeerd staat tegen de muur, maar waarom zetten we deze levendige eettafel niet in het midden van de kamer? Wij vertellen je waarom het een goed idee is om de eettafel in het midden van de kamer te zetten.

De eettafel als middelpunt in huis

Er wordt vaak gezegd dat de eettafel het centrale punt is in huis. Dit terwijl we vaak zien dat de eettafel geparkeerd staat tegen de muur. Gek toch? Je kunt de eettafel letterlijk het centrale punt maken in huis door hem ook echt in het midden van de kamer te zetten. Hierdoor valt de tafel meer op en wordt er hoogstwaarschijnlijk vaker aan gezeten. Dat creëert veel gezelligheid, iets waar wij als Nederlanders dol op zijn!

Tip: Kies voor een ronde eettafel als middelpunt van het huis! Een ronde eettafel neemt minder plek in en maakt een gesprek voeren gezelliger en makkelijker.

Een eigenwijze manier van inrichten

Een andere reden waarom je de eettafel in het midden van de kamer moet zetten, is om een unieke uitstraling in het interieur te creëren. Waar vrijwel iedereen de tafel in de hoek van de kamer zet, kun jij het helemaal anders aanpakken. Ideaal voor wie graag een trendsetter wil zijn op het gebied van interieur. Wie weet kun je straks bij vrienden ook plaatsnemen in het midden van de kamer!

Kies voor een unieke eettafel

De kamer met een de eettafel in het midden zorgt echt voor een andere dynamiek in de ruimte. Als je daarbij ook gaat voor een uniek wat betreft de tafels en stoelen, maak je de look compleet. De collectie van DesignOnline24, biedt veel eettafels. DesignOnline24 weten dat een tafel erg sfeerbepalend is in een interieur.

Wil jij jouw woonkamer zo inrichten dat hij helemaal bij jouw smaak past? Met de simpele aanpassing als het verschuiven van een tafel kun je dit al verwezenlijken.

 

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.