Waarom led panelen ook prima thuis gebruikt kunnen worden gebruikt

Waarom led panelen ook prima thuis gebruikt kunnen worden gebruikt

Met led verlichting kun je werkelijk waar elke kant op. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, lichtsterktes en modellen en bovendien is led natuurlijk ook een stuk voordeliger. Misschien niet in aanschaf, maar led verlichting heeft een veel langere levensduur dan de gewone halogeenlampen. In dit artikel gaan we het hebben over panelen, want waar je voorheen alleen maar panelen in kantoorpanden zag, zie je nu steeds vaker dat particulieren ook panelen gebruiken. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van panelen en op welke manier kun je deze in jouw woning integreren? We leggen het je graag uit. 

De voordelen

Wil je een gedeelte in jouw woning een strakke uitstraling geven? Dan kun je dit heel goed met led panelen doen. Led panelen hebben namelijk een moderne en luxe uitstraling en past heel goed in een strak interieur. Ook led panelen zijn er in verschillende uitvoeringen, waardoor je altijd wel een geschikte kunt vinden die perfect past bij jouw interieur. Bovendien hebben ze een levensduur van gemiddeld 25.000 – 30.000 uur, waardoor het enorm duurzame keuze is. Bovendien is led verlichting een stuk energiezuiniger en dat is voordelig voor de energierekening. Zeker als je meerdere led panelen gebruikt kan het voordeel oplopen tot honderden euro’s per jaar!

Geschikte ruimtes

Maar welke ruimtes zijn nou geschikt voor led panelen? Nou, bijvoorbeeld de bijkeuken. Misschien is het je wel opgevallen dat lampen in de bijkeuken vrij snel kapot gaan. Dat komt door de grote temperatuurschommelingen. Led lampen kunnen goed tegen temperatuurschommelingen en gaan daardoor dus ook een stuk langer mee dan andere lampen die je nu in de bijkeuken gebruikt. Bovendien kun je de panelen ook heel goed in de garage gebruiken. Je kunt de panelen smart maken, waardoor deze meteen aanschiet als je de garage binnenkomt. Dat is natuurlijk ideaal! Bovendien zorgt het voor fijn licht, waardoor je goed zicht hebt in de garage. Nu zie je dat er vaak tl-lampen in garages hangen, maar deze zorgen voor een vrij irritant zoem geluid als je deze aanzet. Led panelen maken dit geluid niet.  

Geschikt voor jou?

Naast de garage en de bijkeuken kun je natuurlijk ook panelen ophangen in andere ruimtes van jouw woning. Een led paneel zorgt voor veel licht, waardoor niet iedereen zo’n paneel in de woonkamer wilt ophangen bijvoorbeeld. Wil je cachet aan jouw woning geven? Dan kun je dit heel goed doen met led panelen.  

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.