De toegevoegde waarde van een verhuisbedrijf

De toegevoegde waarde van een verhuisbedrijf

 

Waarom zou je een verhuisbedrijf inschakelen? Het is immers geen hogere wiskunde; dozen inpakken, in een auto of busje laden en een paar keer op en neer rijden. Toch werkt het in praktijk wel iets anders. Je kunt niet zomaar even je leven stil zetten om te gaan verhuizen. Er moet veel geregeld worden en er zijn behoorlijk wat details waar je wellicht niet bij stil hebt gestaan. Wat is de toegevoegde waarde van een verhuisbedrijf? We komen er snel achter aan de hand van onderstaande vragen.

Kan het in Rotterdam?

Zoek je naar een verhuisbedrijf in Rotterdam of in Amsterdam? Wellicht in Middelburg of in Leeuwarden? Er zijn lokale aanbieders die hun eigen gemeente als hun broekzak kennen maar ook verhuizers die zonder problemen jouw inboedel verhuizen van een klein dorpje tot in het hartje van de hoofdstad. Dus ja, het kan in Rotterdam en overal in Nederland, ook internationaal is een optie.

Kan het sneller?

Binnen enkele dagen verhuizen is mogelijk. In het weekend ook. Of in het holst van de nacht. Dat is lekker rustig en je hoeft niet bang te zijn voor pottenkijkers. Snel werken is echter niet altijd goed werken, de kwaliteit moet uiteraard wel bewaakt worden. Door efficiënt te plannen en met de juiste mensen samen te werken kun je razendsnel verhuizen.

Kan het veiliger?

Als er een verhuislift aan te pas moet komen dan zal er ook iemand geregeld moeten worden die deze machine kan bedienen. Vrienden en familieleden die helpen met verhuizen willen nog weleens de situatie verkeerd inschatten. In het gunstigste geval breekt er een kastje, als je pech hebt komt er iemand in het ziekenhuis terecht. Als er potentieel gevaarlijke situaties zijn schakel dan zeker een verhuisbedrijf in met de expertise om risico’s te voorkomen.

Kan het goedkoper?

Een goedkope verhuizer betekent niet dat de kwaliteit minder hoeft te zijn. Zo kun je met een efficiënte planning al geld besparen. Studenten die wat jonger zijn werken ook goedkoper dan fulltime verhuizers. Je kunt daarnaast kosten drukken door zelf een deel van de werkzaamheden op je te nemen zoals dozen inpakken of demonteren. Zolang je maar niet bezuinigt op veiligheid. Zorg er ook altijd voor dat schade gedekt is, dit is namelijk niet altijd het geval.

Kan het eenvoudiger?

Ook inpakken en uitpakken kun je uitbesteden. Verhuisdozen kun je bestellen bij het verhuisbedrijf, soms zijn deze ook te huur. Afvoer van afval of chemische stoffen kan eveneens een optie zijn. Het is mogelijk om je helemaal te laten ontzorgen zolang je vraagt naar alle mogelijkheden. Dan ontdek je de toegevoegde waarde van een verhuisbedrijf.

Kan het anders?

Verhuizen als je een in rolstoel zit? Of een expat die nooit eerder in Nederland was? Als je een huis hebt verkocht maar zelf aan de Costa del Sol woont? Of een zakelijke verhuizing waarbij je niet zomaar je werknemers kunt inzetten. Bij de Studentverhuisservice hebben ze allerlei scenario’s de revue zien passeren en ze staan overal voor open. Dus ja, het kan zeker anders. Je hoeft niet te twijfelen of jouw scenario mogelijk is, neem gewoon contact op met het verhuisbedrijf en leg je vragen voor. Dan weet je direct wat de toegevoegde waarde van een verhuisbedrijf is.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.