De leukste accessoires voor in huis

De leukste accessoires voor in huis

De zomer loopt ten einde, de kruidnoten liggen in de winkel en langzaamaan komt de kerstversiering alweer in de winkels. De wisseling in het seizoen vraagt ook om een nieuwe sfeer in huis. Tijd om het lekker knus en gezellig te maken. Wij inspireren je met de leukste winterse accessoires voor in huis.  “Accessoires?” Nee, het gaat niet om sieraden zoals een armbandje of ketting met naam. Ook je huis kun je aankleden met leuke accessoires. Lees je met ons mee?

  1. 1. Wanddecoratie

Een plaat aan de muur is zeer bepalend voor het gevoel in huis. Ga jij voor een subtiele fotolijst, of voor een groots en opvallend schilderij? Ook trendy: een wandkleed of wanddoek aan de muur. Van rustiek marmer tot een inspirerende jungle, de mogelijkheden zijn eindeloos! Wat hangt er straks bij jou aan de muur?

  1. 2. Vloerkleden

Een vloerkleed in de woon- of slaapkamer zorgt voor een warme uitstraling. Het vloerkleed zorgt voor verbinding tussen de verschillende meubels, zo wordt de inrichting één geheel. Fijne bijkomstigheid; heerlijk zacht onder de voetjes!

  1. 3. Plaids

Aan plaids nooit genoeg. Té leuk in verschillende kleurtjes en met diverse prints. Hiermee geef je jouw huis een extra persoonlijke touch, stoer of zacht. ’s Avonds kun je lekker onder het plaid wegkruipen, multifunctioneel dus! Welke past goed bij jou?

  1. 4. Kussentjes

Naast plaids horen natuurlijk kussentjes. Heerlijk voor een avondje op de bank & het staat ook nog eens heel gezellig. Ook wanneer je ze niet gebruikt en ter decoratie op of in een kast legt, zijn kussentjes een must! Je shopt ze natuurlijk in allerlei vormen, kleuren en materialen, helemaal naar jouw eigen stijl.

  1. Kaarsen

De wereld van kaarsen begint flink te groeien. Waar we vroeger enkel simpele waxinelichtjes konden branden, zijn er nu allerlei kleuren en vormen beschikbaar. Je kunt zelfs je eigen kaarsen maken of versieren. Té leuk om jouw huis (letterlijk) een warme uitstraling te geven. Met een subtiele of juist opvallende kaarsenhouder is het geheel helemaal compleet.

  1. Vazen, bloemen en planten

Een toffe vaas – met of zonder bloemen – fleurt het huis helemaal op. Een vrolijke bloempot met daarin jouw favoriete plant brengt frisse lucht in huis. Tip! Ben je niet zo van het verzorgen? Denk eens aan een bosje droogbloemen, vrolijk, kleurrijk & je hoeft er niet naar om te kijken, ideaal.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.