Hoe belangrijk is de tuin voor jou?

Hoe belangrijk is de tuin voor jou?

De tuin, het blijft een unieke plek, want niemands tuin is hetzelfde. Van groot, klein, tot aan een balkon, ze zijn allemaal verschillend. De één houdt ervan om een groene tuin aan te leggen, planten, bloemen en gras. De ander houdt meer van strak en betegelt het hele oppervlakte. Waar de één de tuin ook goed onderhoud, denk hierbij aan het weghalen van onkruid, doet de ander er letterlijk niets aan. Het is allemaal afhankelijk van hoe jij naar een tuin kijkt, is het plek waar je graag komt, of waarvan je denkt laat maar zitten?

Een tuin om in te relaxen

In hoofdlijnen kunnen we twee soorten tuinen onderscheiden als je deze wel belangrijk vindt, eentje daarvan is een tuin waar ontspanning op nummer 1 staat en mensen graag zitten. Een tuin waarin je relaxt is vaak voorzien van een lounge set of een ligstoel. Wanneer het lekker weer is worden de kussen tevoorschijn gehaald en wordt er ultiem genoten. ’s Avond na het werk of met vrienden in het weekend. De ligstoel wordt uit de berging gehaald en er kan maar van de zon worden genoten, vele mannen en vrouwen kijken er het hele jaar naar uit.

Een tuin om in bezig te zijn

De tweede tuin die we hier bedoelen, is een tuin waar de groene vingers uit de kast worden gehaald. Het gras moet netjes worden bijgehouden, de planten moeten water en noem maar op. Toch zijn deze tuinen juist ook wel de plekken waar je kunt relaxen. Iedere tuin heeft namelijk wel een tuin set met tafel en stoelen. Hoe lekker is het om hier aan te gaan zitten en uit te kijken naar een georganiseerde tuin. Voor vele is dat ook een momentje van ontspanning.

Welke tuin je ook hebt, wellicht een combinatie, richt jouw tuin in zoals jij dat wilt!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.