De mooiste planten voor in jouw tuin

De mooiste planten voor in jouw tuin

Is jouw tuin toe aan verandering? Dan zijn er veel oplossingen te vinden. Niet alleen wil je een zithoek hebben om te genieten van het weer, ook wil je de mooiste planten in de tuin hebben staan. Planten zorgen namelijk altijd voor een goede sfeer, simpelweg doordat je tuin er groener uitziet. Je hebt altijd iets om naar te kijken en kunt er ook meer privacy mee creëren. Denk bijvoorbeeld aan een kant en klaar haag Hedera om de tuin goed af te schermen. Deze is super onderhoudsvriendelijk, en ziet er hetzelfde uit als een echte haag!

 

De privacy in de tuin halen 

De tuin wil je meestal aan alle kanten goed afschermen. Het is jouw privéterrein en je wilt er ontspannen kunnen zitten, zeker in de zomermaanden. Met een kant en klaar Hedera haag kun je ervoor zorgen dat mensen niet zomaar naar binnen kunnen kijken. Deze ziet er super realistisch uit, en doordat hij de juiste hoogte heeft hoef je niet eindeloos te wachten tot jouw haag gegroeid is. En dat is een groot voordeel voor iemand die direct privacy wil! Door voor een kant en klaar haag te kiezen heb je nooit meer onderhoud, heb je ook in de winter een groen uitzicht, en zal hij nooit uitdrogen in de zomer. Hij is immers gemaakt van kunststof. 

 

Hortensia en sering voor meer kleur 

Nadat de privacy er is, kun je naar de verdere aankleding van de tuin kijken. Zo wil je bijvoorbeeld niet alleen groen in de tuin, maar ook kleuren. De hortensia is een van de planten die erg populair is. In de zomermaanden ben je voorzien van bloemen in verschillende kleuren. De grote bollen trekken daarbij ook verschillende insecten aan. De sering is een struik waar je ook insecten mee aantrekt. De grote paarse en witte bloemen geven jouw tuin altijd de sfeer die je wenst te hebben in de tuin en zithoek.

 

Voor ieder seizoen een oplossing 

Voor de winter wil je ook voldoende kleur en groen in de tuin hebben. De winterjasmijn is hier een goede oplossing voor. De plant staat bekend om vrolijkheid in jouw tuin. De abutilon is een groene struik, die in de zomer unieke bloemen krijgt. De klokvormige bloemen komen in rood en geel. Ook kun je kiezen voor een heester. Deze is er in meerdere soorten, waaronder ook met besjes. In de winter geniet je van het groen, in de zomer van de vogels die de besjes willen eten. Zo heb je ieder seizoen iets nieuws.

 

Jouw tuin voorzien van meer sfeer

Wil je jouw tuin zelf voorzien van mooie planten? Dan kun je altijd kijken wat het beste bij jou past. Bij MijnHedera kun je een begin maken met de aankleding, met onder andere de kant en klaar haag Hedera. Je kunt verschillende planten die eigen kenmerken hebben en je kunt genieten van de kleur en sfeer die je aan jouw tuin geeft. Ieder seizoen kun je de tuin weer van iets nieuws verzien. Door privacy te combineren met bloemen is jouw tuin een plek om in te genieten en volledig tot rust te komen.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.