De mooiste designerbanken

De mooiste designerbanken

Dôme Deco

Dôme Deco is een van mijn favoriete merken voor designerbanken. Het merk Dôme Deco is gevestigd in het Belgische Dilsen-Stokkem en staat voor Cosmopolitan living. Dôme Deco probeert altijd een gevoel van verbondenheid te creëren, een verbinding van een warm en verfijnd gevoel door prachtige combinaties van rijke kleuren en texturen. Dôme Deco maakt naast banken ook andere meubels, verlichting en woonaccessoires. Al deze artikelen zijn geïnspireerd door de mode- en designwereld. De producten van Dôme Deco zijn geschikt voor diegene die willen genieten van een stijlvol en stedelijk interieur.

Als je een grote luxe bank zoekt, die ook nog helemaal in de stijl van Dôme Deco is. Dan moet je kiezen voor de Dakota bank met Paris stof. Deze bank is enorm comfortabel, maar tegelijkertijd ook een echte eyecatcher. Deze bank komt in ieder interieur eigenlijk wel tot zijn recht. De bank is verkrijgbaar in het antraciet, oranje en bruin. Het prijskaartje wat aan deze bank hangt is €2900,-.

Eichholtz

Het tweede designermerk wat ik wil behandelen in Eichholtz. Eichholtz creëert altijd items die ongekende schoonheid uitstralen. De slogan van deze meubelmaker is dan ook ‘’The epitome of luxury living.’ Deze slogan vat de essentie van Eicholtz goed samen. Eicholtz staat namelijk voor meubelstukken die de hoogste normen van ontwerp, kwaliteit en duurzaamheid aanhouden. Een van de meubelstukken waar zij bekend om staan zijn hun banken, zoal de Hoekbank Feraud Lounge. Deze hoekbank is een mooi voorbeeld voor de hoge mate van ontwerp en kwaliteit, waar de Eicholtz banken om bekend staan. Deze eyecatcher kost €3700,-.

Wanneer je opzoek bent naar luxe en flexibiliteit, moet je voor de ‘’modulaire Vista Grande Lounge Sofa’’ gaan. Deze ruime en comfortabele bank biedt verschillende mogelijkheden voor compositie. Deze bank kan je zelf samenstellen als een linker of rechter hoekbank. Deze bank is wel iets duurder en is vanaf €5440,- te verkrijgen.

Voor meer inspiratie, klik hier!

 

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.