De beste tuincomfort verhogende gadgets!

De beste tuincomfort verhogende gadgets!

Een beetje hobbyen in de tuin kan heel leuk zijn. Af en toe een bloemetje planten of klussen in de schuur. Maar sommige dingen zijn minder leuk om zelf te doen of worden leuke met de juiste hulpmiddelen. Daarom hier een aantal leuke items die het comfort in jouw tuin verhogen.

Robot grasmaaier

Het eerste item wat echt niet mag missen als je een stuk gras in je tuin hebt liggen is een robot grasmaaier. Grasmaaien is een klusje uit de categorie ‘’liever niet’’. Het gras blijft maar groeien. In de zomer moet het soms wel om de week gemaaid worden terwijl ik juist dan wel andere dingen te doen heb. Daarom is een robot grasmaaier een perfecte oplossing. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het grasveld één keer goed afzetten met een begrenzingsdraad en de robot installeren. Daarna gaat alles vanzelf en kun je altijd genieten van een perfect gemaaid grasveldje.

Tuinhaard

Comfort gaat lang niet altijd over het vermijden of vergemakkelijken van klusjes. Soms gaat comfort gewoon over comfort. En wat is er nou meer comfort verhogend dan een lekker haard vuurtje. Hiermee word je lekker verwarmd terwijl je ook naar een mooie vlam kan staren. Je hebt meteen een leuke activiteit aan het aan houden van het vuur en je kunt nóg langer genieten van de tuin. Door dat je een prettige warmtebron hebt kun je ook op de frissere zomeravonden in de tuin zitten. Of zelfs in de lente, herfst en winter.

Koeltafel

Wat is er nu lekkerder dan een ijskoud drankje in de zomer? Een ijskoud drankje in de zomer, waar je niet ver voor hoeft te lopen. Misschien is een koeltafel wat voor jou. Dit is een salontafel en koelbox in één en staat perfect naast een lekkere lounge set vol kussens. Zo hoef je niet op te staan uit je lekkere plekje om een ijskoud drankje te halen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.