Wonen en gadgets gaan steeds vaker samen

Wonen en gadgets gaan steeds vaker samen

De technologie maakt in veel opzichten ons leven net een stukje makkelijker. Ook in het huis zijn deze ontwikkelingen niet meer weg te denken. Minder tijd verspillen aan stofzuigen, grasmaaien of koffiezetten? Daar tekent iedereen wel voor! Wij hebben een paar leuke gadgets voor jou op een rij gezet, zo kan je zelf bepalen wat handig voor jou is.

De slimme koelkast

Samsung is vaak één van de voorlopers op het gebied van nieuwe gadgets. Dit keer hebben ze ook het voortouw genomen met de slimme familiekoelkast. Deze koelkast bevat verschillende digitale functies waarmee je makkelijk de temperaturen kan aanpassen en andere instellingen kan toepassen. Ook is het mogelijk om boodschappenbriefjes er op te zetten, bevat het een gezamenlijke agenda en kan je de familiefoto’s er op zetten! Je kan via een app ook zien wat er aan de binnenkant van de koelkast staat, handig als je in de supermarkt bent.

De robotstofzuiger

Na een dag hard werken heb je waarschijnlijk geen zin om nog te stofzuigen. Toch liggen er vaak haren, kruimels en andere rotzooi op de grond en dat gaat niet vanzelf weg. Een oplossing hiervoor is de robotstofzuiger, deze gadget zorgt ervoor dat je altijd thuis komt met een schone vloer. Je kan het ding zo programmeren dat hij zijn werk doet wanneer jou dat uitkomt, bijvoorbeeld als je aan het werk bent, waardoor je er geen last van hebt.

Het slimme stopcontact

Een gadget dat je echt in je huis moet hebben is het slimme stopcontact. Dit stopcontact kan je namelijk op afstand bedienen. Hiermee kan je er voor zorgen dat op bepaalde tijden de verlichting aanzet, handig om inbrekers te stoppen! Ook kan je het gebruiken om de koffieapparaat op tijd aan te zetten, waardoor je als je uit bed komt kan genieten van een lekker bakje koffie. Zo kan je echt goed aan de dag beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *