Wat is goedkoper, een iPhone laten repareren of vervangen?

Wat is goedkoper, een iPhone laten repareren of vervangen?

Je kunt ervoor kiezen voor een iPhone laten repareren in Den Haag als je toestel niet goed werkt. Je moet echter wel rekening houden met de kosten van de reparatie. Als de kosten van reparatie te hoog zijn, kun je beter een nieuwe iPhone kopen. De kosten van reparatie kunnen variëren naargelang het soort schade dat aan je telefoon ontstaat. Veel mensen investeren veel in de aanschaf van een iPhone. Ongetwijfeld wordt dit toestel een van onmisbare goederen in je leven. Maar ook al is de prijs van dit gadget nog zo duur, het toestel is vatbaar voor stoten, scheuren en defecten. Hoe vaker je het gebruikt, hoe meer schade er zal ontstaan. Als je iPhone dan kapot is, wat moet je dan doen? Repareer je hem of koop je een nieuwe?

Nadenken over garantie

Als je iPhone niet onder garantie valt, breng je hem naar een betrouwbare reparateur zoals Fixsupport. Als je toestel echter wel onder de garantie valt, kun je het beter laten repareren in erkende Apple winkels. Op deze manier kun je je iPhone gratis laten repareren. Je moet er echter rekening mee houden dat er verschillende uitzonderingen zijn bij het claimen van garantie. Zo vallen waterschade, barsten in het netwerk, en defecte batterijen niet onder de garantie. Je kunt de garantiedekking echter uitbreiden door de Applecare+ af te sluiten. Daarmee krijg je twee jaar lang bescherming tegen diverse schades, zoals schade door ongelukken, software-ondersteuning en vervanging van het scherm.

Repareren of vervangen

Je kunt beslissen of je je iPhone moet repareren of vervangen door de gebreken in ogenschouw te nemen. Bovendien moet je ook letten op het iPhone-model, hoe oud je iPhone is, en de huidige waarde. Als de reparatiekosten hoger zijn dan de huidige waarde van je iPhone, is het beter om een nieuwe te kopen. Je kunt je iPhone dus upgraden naar het nieuwste model. Als de reparatiekosten echter nog betaalbaar zijn, kun je besluiten hem te repareren. Zo kun je meer geld besparen omdat je geen nieuwe iPhone hoeft te kopen. De reparatiekosten kunnen goedkoper zijn als je iPhone gedekt wordt door AppleCare+.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.