Hoe je te verplaatsen op Ibiza

Hoe je te verplaatsen op Ibiza

Voordat je op vakantie gaat naar een nieuwe bestemming, moet je met veel dingen rekening houden. Een daarvan is het vervoer dat daar beschikbaar is. Als je bijvoorbeeld naar Ibiza wilt, ga je dan rond dit eiland met de taxi Ibiza? Of ga je de stad verkennen met de bus en andere vormen van openbaar vervoer? De keuze is aan jou. Je kunt de transportmodus kiezen die jij comfortabel vindt. Ibiza biedt verschillende vervoerswijzen voor de toeristen. Je kunt je bijvoorbeeld door de stad verplaatsen met de bus, watertaxi of gewone taxi. Als je op zoek bent naar flexibiliteit, kun je ook een auto huren. Hier zijn enkele vervoerswijzen waaruit je kunt kiezen op Ibiza.

Met de bus over Ibiza reizen

Sommige mensen kunnen ervoor kiezen om een scooter huren Ibiza. Als je echter geen rijbewijs hebt, kun je beter met de bus reizen. Er zijn twee soorten bussen op Ibiza. Ten eerste kun je de Disco-bus nemen die alle feestresorts en clubs op Ibiza met elkaar verbindt. De L3 Discobus is beschikbaar van middernacht tot 06.00 uur. Deze kan je van San Antonio naar Pacha brengen. Bovendien rijdt de L3B Discobus in de vroege namiddag. Daarnaast kun je ook een gewone bus nemen. Deze bus rijdt elke 30 minuten. De reguliere bussen verbinden verschillende stranden zoals Cala Comte, Cala Gracio en Cala Bassa.

Met de auto reizen

In plaats van een taxi te boeken, is het huren van een auto voordeliger. Je kunt genieten van je reis wanneer je zelf rijdt. Je kunt dan elke bestemming op Ibiza verkennen. Je kunt bijvoorbeeld naar verborgen stranden en andere locaties gaan. De prijs voor het huren van een auto is zeer scherp. Als je geld wilt besparen, moet je de auto van tevoren reserveren. Op deze manier kun je misschien wat kortingen krijgen. Houd er echter rekening mee dat de verhuurbedrijven op Ibiza hun auto’s alleen verhuren aan volwassenen ouder dan 21 jaar. Ook moet je een autoverzekering afsluiten om de bescherming te krijgen in het geval dat er zich een ongeval voordoet. Een auto huren is goedkoper dan een taxi boeken. Als je een auto huurt, heb je de vrijheid om over dit eiland te rijden zonder na te denken over de kosten.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.