Inspiratie voor de leukste gepersonaliseerde cadeaus

Inspiratie voor de leukste gepersonaliseerde cadeaus

Een cadeau geven is misschien nog wel leuker dan een cadeau krijgen. Je verrast iemand om wie je veel geeft met iets waar je tijd, geld en moeite in hebt gestopt. Ben je alleen op dit moment een beetje inspiratieloos en weet je niet wat je moet geven. Gepersonaliseerde cadeaus zijn altijd een goed idee. Het is een écht een cadeautje voor hem of haar. Hieronder vind je de leukste items die je kan personaliseren.

Borrelplank

Borrel is een activiteit die veel mensen graag doen in hun vrije tijd. Kaasjes, nootjes en een wijntje, dat is pas genieten. Voor iemand die ook zo van borrel houdt, is een mooi gegraveerde serveerplank een perfect cadeau. Het is ook nog eens erg praktisch voor in de keuken. Ideaal om te geven! Het is leuk om er alvast een flesje wijn of een lekkernij bij te geven zodat jullie er meteen gebruik van kunnen maken.

Handdoek

Heel iets anders dan een borrelplank, maar ook heel leuk om te geven is een gepersonaliseerde handdoek. Hoe leuk is het om van tijdens een dagje strand lekker op een handdoek te luieren met je eigen naam erop. Daarnaast is het ook nog eens superhandig om te voorkomen dat je je handdoek kwijtraakt. Een gepersonaliseerde handdoek is ook erg leuk voor kinderen en zelfs voor de allerkleinste.

Toilettas

Een toilettas heeft iedereen nodig in zijn leven. Een toilettas is en verschillende maten beschikbaar. Je kan het tasje gebruiken als ‘nood’ tasje of als make-up tast. Stop er allemaal musthaves in waar je niet zonder kan. Het is ook superleuk, net als bij de borrelplank, om alvast wat leuke goodies in het tasje te doen. Denk hierbij aan een lippenstift, een vijl of een nagellak. Iets kleins is altijd goed!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.