In 4 stappen heb jij de perfecte houten shutters in huis!

In 4 stappen heb jij de perfecte houten shutters in huis!

Ben je op zoek naar de ideale raamdecoratie? Wie weet zijn shutters wel iets voor jou! In deze blog vertellen we jou hoe je in 4 stappen de perfecte shutters in huis hebt! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

  • Inspiratie opdoen

Je kunt natuurlijk niet gelijk een shutter bestellen. Om dat te kunnen doen is het handig om je eerst te oriënteren. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Pinterest, je vindt hier veel inspiratie en kunt dan al zien wat je wel en niet mooi vindt. Je kunt ook op websites inspiratie op doen die shutters verkopen, vaak zijn er foto’s bijgevoegd waar je de shutters in een woning ziet. Sommige winkels hebben ook een showroom waar je goed kunt zien wat je mooi vindt. Er zijn dus genoeg manieren op inspiratie op te doen en ook nog eens leuk!

  • Situatie

Je hebt nu een voorkeur van shutters die je erg mooi vindt, het wordt nu dus tijd om je situatie te schetsen. Je situatie schetsen is eigenlijk het opmeten van je ramen en raamkozijnen. Het kan zo zijn dat je niet een standaard afmeting van ramen hebt waardoor shutters op maat gemaakt moeten worden. Laat dat je er niet van weerhouden om shutters te kopen. Van Eyck Shutters biedt namelijk shutters op maat aan! Je hoeft alleen maar de afmetingen van jouw raam te weten en zij helpen je verder!

  •  Ontwikkelen

Na het oriënteren en het opmeten, kun je shutters gaan bestellen! Je kunt hierbij al je wensen doorgeven. Je kunt de maten zelf door geven, maar ook de kleuren en houtsoorten. Dit zorgt ervoor dat de shutters helemaal bij jou en je woning zullen passen. Van Eyck zal de shutters gaan ontwikkelen. Op het moment dat de shutters helemaal klaar staan, kun je Van Eyck voor je deur verwachten.

  •  Installeren

Je zult wel denken: “Hoe moet ik in vredesnaam de shutters installeren, dat zal wel heel lastig zijn.” Daar hoef je je helemaal geen zorgen over te maken! Op het moment dat Van Eyck voor de deur staat, zullen de monteurs van Van Eyck namelijk ook de shutters installeren. Je hebt dus garantie dat de shutters goed gemonteerd worden en geen zorgen verder! Daarnaast wordt er ook voor gezorgd dat je raam altijd toegankelijk zal blijven, je kunt zonder problemen je ramen open en dicht doen.

Interesse gekregen?

Denk jij nu na het lezen van deze blog “Dit lijkt me wel wat!” Bekijk het brede assortiment snel op de website van Van Eyck. Je ziet hier de collectie, maar kunt ook meer lezen over op maat gemaakte shutters. Daarnaast kunnen de specialisten je ook altijd helpen bij vragen en advies geven.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.