Het perfecte raam

Het perfecte raam

Ramen in de woning hebben een aantal belangrijke functies. Ze laten licht door, houden warmte binnen en zien er natuurlijk mooi uit. Als ramen versleten zijn zullen ze haperen op de laatste 2 functies. Dan start de zoektocht naar een nieuw perfect raam. Kies het materiaal, het glas en als laatste de kleur. 

Soort materiaal 

Voor het materiaal kunt u kiezen voor houten, aluminium of PVC ramen en deuren. Van deze drie soorten blijven PVC-profielen marktaandeel winnen. PVC-ramen en -deuren hebben namelijk onmiskenbare voordelen. Of het nu gaat om thermische isolatie of geluidsisolatie, PVC-ramen en -deuren presteren veel beter dan aluminium. Het hout bereikt hetzelfde niveau, maar heeft meer onderhoud nodig. PVC-profielen zijn samengesteld uit een combinatie van glasvezel en versterkte staalkabel, wat de thermische en akoestische prestaties aanzienlijk verbetert. De eigenschappen van het materiaal zelf zorgen er ook voor dat een woning met PVC ramen en deuren een uitstekende isolatie biedt. In vergelijking met hout en aluminium biedt PVC een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is het sterk en duurzaam. PVC ramen en deuren hebben ook een positief effect op uw vaste lasten. Betere isolatie zal uw elektriciteitsrekening aanzienlijk verlagen! De ramen zijn te kopen op: PVC ramen Oudenaarde.

Soort glas 

Kies voor een optimale isolatie van uw woning voor dubbele of zelfs driedubbele beglazing. De meeste huishoudens kiezen voor HR ++ glas vanwege de hoge thermische isolatie. Welk type raam u ook kiest, het type glas is essentieel voor uw comfort. Hoe beter uw huis is geïsoleerd, hoe meer u bespaart op uw energierekening. Deze besparing is 20% per jaar. 

Kleur 

Om het raam helemaal af te maken, kiest u een kleur die past bij de rest van het interieur. PVC, hout en aluminium ramen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Venstertypes kunnen elke gewenste kleur hebben, of u kiest de kleur van de vensters. Het voordeel van houten kozijnen is dat ze heel gemakkelijk te schilderen zijn. Verander je je levensstijl? De ramen zijn dan snel en eenvoudig weer af te stellen. Zo kun je oneindig variëren en je huis altijd een frisse uitstraling geven. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.