Gooi cartridges niet na het eerste gebruik weg!

Gooi cartridges niet na het eerste gebruik weg!

Een lege toner of cartridge is altijd lastig. Omdat je dat meestal pas weet wanneer je wilt printen! Gelukkig is er de mogelijkheid om snel en eenvoudig nieuwe navulinkten, toners en cartridges bestellen op de website van Inktmedia. Hun productassortiment omvat ook hervulbare cartridges. Het is immers niet altijd nodig om lege cartridges onmiddellijk te vervangen door nieuwe. Een cartridge gaat veel langer mee, omdat het hergebruikt kan worden. Dit is goedkoper en beter voor het milieu. In deze blog zal meer over hervulbare cartridges verteld worden.  

Hervulbare cartridge  

De hervulbare cartridge kan 4 tot 5 keer worden gebruikt. Daarna is het raadzaam om nieuwe cartridges te kopen. Van de volgende merken kan je hervulbare cartidges kopen op de website van Inktmedia: Canon, Epson, HP. Lexmark en Brother.  

Navulinkt 

Het is erg belangrijk om de juiste navulinkt te gebruiken voor optimale printresultaten. Er zijn namelijk verschillende soorten inkt voor verschillende cartidges. Op de Inktmediawebsite staat het duidelijk aangegeven en ze hebben ook speciale navulsets voor alle merken. Het is niet ingewikkeld, maar het is wel belangrijk dat er voor het afrekenen even gedubbelchekt wordt of de juiste navulinkt in het winkelwagentje zit. 

Duurzaam en goedkoop  

Sinds 2005 is Inktmedia hard op weg om een van de grootste en goedkoopste online retailers van printerinkten en hervulbare cartridges in Nederland te worden. Door alle inkt bij hen te kopen kan je geld besparen en bijdragen aan een duurzamer milieu. Inktmedia zorgt voor een namelijk voor een lagere milieu-impact. Dit doen ze door het recyclen van cartridges en het bijvullen van inkt met de speciale navulkits. Inktmedia heeft een online gids gemaakt, waarin in detail uitgelegd wordt hoe je een cartridge vervangt of hervult. Door het actief te promoten van het gebruik van navulinkten en hervulbare cartridges, stimuleren ze ook jou om duurzaam te leven. 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.