Op zoek naar tuinmeubelen die met je meegroeien?

Op zoek naar tuinmeubelen die met je meegroeien?

Ben jij toe aan nieuwe tuinmeubelen? En staan gezinsuitbreiding of een verhuizing op jouw vijfjarenplan? Dan is het verstandig om tuinmeubelen te overwegen die met jouw plannen mee kunnen groeien. Of misschien ben jij pragmatisch ingesteld en wil jij naast stijlvolle tuinmeubelen ook een tuinmeubelen set die aan te passen is aan verandering. Met een uitbreidbare tuinset ben jij goed voorbereid op mogelijke veranderingen die jouw toekomst brengt. In dit blog lees je over de verschillende mogelijkheden op het gebied van uitbreidbare tuinmeubelen.

Een uitbreidbare tuinset

Wanneer je kiest voor een tuinset, dan kun je deze op de groei uitzoeken. Rechthoekige tuintafels zijn geschikte tuinmeubelen om uiteindelijk uit te breiden. Rechthoekige tuintafels zijn, afhankelijk van het formaat, te combineren met 4, 5 of 8 tuinstoelen. Aan de uiteinden blijven 2 plekken over om deze tuinmeubelen set uit te breiden met 2 extra tuinstoelen.

Ben jij niet zo weg van rechthoekige tuintafels? Dat is geen probleem. Ook ronde tuintafels zijn tuinmeubelen om een set mee te vormen die met jouw wensen meegroeien. Wanneer je een ronde tuintafel uitzoekt, kies dan voor een diameter van minimaal 150 cm. Hier passen met gemak 4 tuinstoelen omheen. Zolang de tuinstoelen die jij uitkiest niet te breed zijn, kun je deze set tuinmeubelen uitbreiden met 1 of 2 extra tuinstoelen. Probeer dit voordat je een aankoop doet wel eerst uit, om teleurstelling te voorkomen.

Een modulaire loungeset

Van alle tuinmeubelen is de modulaire loungeset wel de meest bekende die met jouw wensen mee kan groeien. Een modulaire loungeset bestaat uit verschillende modules. Deze losse onderdelen vormen samen met een bijpassende loungetafel een stijlvolle set tuinmeubelen. Doordat de verschillende modules afzonderlijk verplaatsbaar zijn kun je met de opstelling spelen, maar ook delen toevoegen of weglaten.

Terras aanpassen

Heb jij een klein terras en wil je die in de toekomst misschien vergroten? Zet dan een compacte loungeset neer die je kunt uitbreiden. Wanneer je uiteindelijk toch tegels aan het terras hebt toegevoegd, voeg je ook met gemak één of meerdere tussenmodule(s) toe.

Verhuizing

Ga je verhuizen? Dan is een tuinmeubelen set als een modulaire loungeset eenvoudig aan het nieuwe terras aan te passen. Het kan zo zijn dat de loungeset alleen gespiegeld past op het nieuwe terras of dat het terras kleiner of juist groter is. Dan is een tussenmodule gemakkelijk te verplaatsen, toe te voegen, of weg te laten. Vaak kan een tussenmodule ook als loungestoel gebruikt worden. Zet dit loungeset onderdeel dan als loungestoel bij de loungeset neer of plaats het op een ander terras. Bijvoorbeeld in de voortuin als extra zitplaats. 

Gezinsuitbreiding

Ook bij gezinsuitbreiding voeg je met gemak een tussenmodule toe aan jouw modulaire loungeset, om extra zitplaats in de tuin te creëren. Zo kun jij met het hele gezin genieten van het mooie weer, op jullie royale set tuinmeubelen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.