Zo zit jij stralend aan de ontbijttafel!

Zo zit jij stralend aan de ontbijttafel!

Als we net wakker zien we er niet op ons best uit. Dat is nu eenmaal zo. Heb je net een nieuwe vlam aan de haak geslagen of is het bij jou thuis een zoete inval? Dan is het toch fijn als je enigszins fris & fruitig aan de ontbijttafel zit! En ja, daar kun je met een paar eenvoudige trucs voor zorgen. Een vrouw zou namelijk geen vrouw zijn als ze eigenlijk altijd wel goed voor de dag wil komen. Wij helpen je een handje met onderstaande tips!

Reinig je gezicht met lotion

Het wil nog wel eens dat sommige dames – na een lange dag – hun make-up niet verwijderen voor het slapen gaan. Dan raakt je huid verstopt met vuiligheid en kunnen er onzuiverheden ontstaan. De volgende ochtend kan je huid er doffer uitzien en minder glanzend. Haal dus je make-up eraf en reinig je gezicht met een frisse lotion. Hierna een zachte nachtcréme en je hebt een frisse ochtendlook.

Neem een maskertje voor het slapengaan

Wil jij er ook nog jonger uitzien in de vroege ochtenduren? Neem dan regelmatig een heerlijk algen- of kleimasker, die je huid een verjongende look geeft! Wat vele niet weten van een kleimasker is dat je deze niet te lang moet laten zitten. Als je voorhoofd en wangen vochtig zijn en de randen van je gezicht droog zijn, dan is het tijd om je kleimasker af te spoelen. Anders wordt al het vocht uit je huid getrokken en kunnen rode vlekken ontstaan.

Omhul je in een stijlvolle badjas

Als je zo je bed uitstapt is het eerste wat je om je heen slaat is natuurlijk je badjas. Als jij nu ook al jaren in je verkleurde badjas rondloopt, shop dan snel een nieuw exemplaar. Immers gaat je nieuwe aankoop gemiddeld acht jaar mee. Online kun je tegen betaalbare prijzen stijlvolle heren – of dames badjas shoppen. Van spannende satijnen kimono tot hippe fleece badjassen met kekke printjes. Scoor vandaag nog je nieuwe eyecatcher op badjas.nl en morgen kun jij shinen aan het ontbijt!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.