Zo geef je je keuken een stijlvolle update

Zo geef je je keuken een stijlvolle update

Een keuken is niet langer enkel een kamer met een gootsteen, fornuis en koelkast. Het is de ruimte waar je dagelijks vaak komt. De plek waar je kookt, werkt, huiswerk maakt en je je vermaakt.Het is nu vaak de belangrijkste ruimte in huis. Hier begin je je dag met een lekkere kop koffie. De sfeer en uitstraling van de keuken kan dus echt de toon kan zetten voor de rest van de dag.  

Geef je keuken persoonlijkheid met deze tips  

Ben je toe aan iets nieuws of kan je keuken wel een update gebruiken? Dan zijn er een aantal simpele updates en renovaties die je keuken een complete andere look kunnen geven. Geef je keuken wat persoonlijkheid en zorg ervoor dat het een ruimte wordt waar je graag tijd doorbrengt. Zo kun je de keuken een likje verf geven, een glazen achterwand keuken bestellen van Edelglas of wat accessoires toevoegen. Lees verder voor wat leuke ideeën!  

Geef je keuken een likje verf  

Een van de gemakkelijkste manieren om je keuken een update te geven, is met een nieuwe verflaag. Het veranderen van de kleur van de muur je keuken kan een enorm effect hebben op de sfeer van je ruimte. Gedurfde kleuren maken je keuken levendiger en vrolijker, terwijl neutrale kleuren hem een ​​meer rustgevende sfeer geven. Je kunt ook overwegen om wat accentkleuren toe te voegen. 

Voeg wat kunst en accessoires toe aan de ruimte  

Een andere gemakkelijke manier om je keuken op te fleuren, is door interessante of kleurrijke kunstwerken, schilderijen of accessoires toe te voegen. Denk aan een mooi schilderij of kies voor een leuke kleurrijke waterkoker en match die met je theedoeken in dezelfde kleur.  

Kies voor een originele achterwand 

De achterwand van je keuken is een belangrijk en centraal punt. Een goede manier om dit op te leuken, is door te kiezen voor een originele achterwand. Je kunt de achterwand bijvoorbeeld betegelen of kies voor een glazen achterwand. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor gekleurd of beschilderd glas.  

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.