Wist u van deze slimme huisrenovaties?

Wist u van deze slimme huisrenovaties?

Wat als we je vertelden dat investeren in smart home-apparaten de verkoopwaarde van je huis tot wel 5% kan verhogen? Als het niet veel lijkt, is dat €15.000,- op een huis van €300.000,-. In het stuk van vandaag gaan we u laten zien hoe u slimme huisrenovaties kunt uitvoeren.

Met een recent onderzoek waaruit blijkt dat 28% van de renoverende huiseigenaren prioriteit geeft aan slimme technologie, bevindt u zich in goed gezelschap.

Hoewel het merendeel van de slimme draadloze apparaten op elk moment eenvoudig te installeren is, zijn sommige dingen gemakkelijker op te starten tijdens de renovatie. Immers, als het huis sowieso overal op zijn kop staat met rommel, wat is dan nog een set hangende draden?

In plaats van een paar gekke manieren te verzinnen om baanbrekende technologie tegen hoge kosten te implementeren, hebben we vandaag de tegenovergestelde benadering gekozen. We bieden u vijf werkbare en kosteneffectieve oplossingen, zodat u 2020 op de juiste manier kunt beginnen met een smart home.

4 ideeën om te renoveren met slimme technologie

  • Upgrade uw toegangssysteem
  • Installeer USB-uitgangen voor meer gemak
  • Automatiseer klimaatregeling op de gemakkelijke manier
  • Overweeg slimme schakelaars overal in huis

1) Upgrade uw toegangssysteem

Als u deuren aan het reviseren bent, waarom maakt u dan niet van de gelegenheid gebruik om de zaken op te frissen?

Je hebt hier meerdere opties tot je beschikking en een geweldige manier om te beginnen is door een videodeurbel te introduceren.

De slimme deurbel van Nedis of Ring zorgt ervoor dat je altijd verbonden bent met je slimme huis, zelfs als je op vakantie bent.

Met HD-video in combinatie met heldere tweerichtingsaudio kunt u communiceren met bezoekers, of u nu thuis of onderweg bent. Met de intuïtieve augustus-app op uw smartphone kunt u op elk moment inchecken en genieten van live videofeed van buiten uw huis.

Als het gaat om slimme sloten, hebben we echter nog een favoriet. De Ultraloq UL3 biedt u sleutelloos gemak en onovertroffen flexibiliteit.

Als u thuis kinderen en oudere familieleden heeft, past niet alle slimme technologie het beste. Met Ultraloq kunt u uw deur op verschillende manieren openen, waaronder:

  • Vingerafdrukherkenning
  • Code op touchscreen
  • Openen met smartphone
  • Gebruik back-upsleutel

Alle bases zijn gedekt, u heeft maximale beveiliging, u hoeft zich geen zorgen te maken over sleutels en de juiste vorm van toegang voor het hele gezin.

Dankzij Bluetooth Low Energy blijft Ultraloq doorgaan, zelfs als de stroom uitvalt.

Voordat we uw slimme huis binnengaan, is er nog iets dat u kunt doen bij de ingang …

Beveiligingsspecialist Ring biedt een alarmbeveiligingskit met gebundelde Echo Dot. Als bonus is de installatie draadloos en hoeft u geen aannemer in te schakelen. Als je het renoveren beu bent, is dit je kans om een ​​pauze te nemen en tegelijkertijd de beveiliging op te voeren.

Zo…

Nu uw entree is opgeknapt en uw huis er veiliger uitziet, is het tijd om binnen bezig te zijn.

2) Installeer USB-uitgangen voor meer gemak

Wanneer u uw huis verbouwt, is het tijd om te overwegen uw elektrische apparaten een beetje technisch vriendelijker te maken.

Wat kunt u doen als u het beu bent overal stenen op te laden, apparaten die uw stopcontacten opeten en overal slepende kabels?

Welnu, we raden ten zeerste aan om deze Topgreener Ultra-High-Speed ​​Wall Outlet Charger aan de mix toe te voegen.

Dit is het enige stopcontact in zijn klasse dat zowel USB-A- als USB-C-apparaten met volledige clip kan opladen, zelfs als je de poorten tegelijkertijd gebruikt.

UL-gecertificeerd en volledig in overeenstemming met de National Electrical Code, houd al uw telefoons, tablets en laptops up-to-date zonder uw andere apparaten te storen.

3) Automatiseer klimaatregeling op de gemakkelijke manier

ecobee4 is nog steeds een van de beste slimme thermostaten op de markt. Aangezien dit handige apparaat bedraad is, waarom zou u dan niet profiteren van het verbouwen van tijd om er een in uw ecosysteem in te bouwen?

Alexa is ingebakken, zodat je handsfree kunt genieten zonder dat je een echo-apparaat nodig hebt.

Je krijgt een kamersensor ingebracht om de warme en koude plekken te elimineren die traditionele thermostaten kunnen verlaten. Je kunt ook tot 32 van deze sensoren toevoegen (apart verkrijgbaar), ideaal voor grote, verbonden huizen.

Deze thermostaat speelt goed met alles van Google Assistant en IFTTT tot HomeKit, SmartThings en nog veel, veel meer.

Als klap op de vuurpijl kunt u door de klimaatregeling te automatiseren en te optimaliseren, ook aanzienlijk besparen op uw elektriciteitsrekening.

4) Overweeg slimme schakelaars overal in huis

Slimme verlichting is altijd een delicaat gebied om te benaderen.

Wil je het plug-and-play gemak van slimme lampen?

Zo ja, bent u voorbereid op de kosten om deze in het hele huis te installeren?

Het alternatief is om all-in te gaan op slimme schakelaars. Wanneer u renoveert, is dit de ideale gelegenheid om banen te overwegen waarvoor een nieuwe bedrading nodig is, zodat u de storing binnen de perken kunt houden.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.