Wat kan een linkbuilding specialist voor mij betekenen?

Wat kan een linkbuilding specialist voor mij betekenen?

Een van de krachtigste tools om een hogere positie te halen in de zoekmachines is linkbuilding. Door middel van backlinks verzamelen naar jouw website zal de waarde van jouw website groeien in de ogen van de zoekmachines, waardoor je zal stijgen in de ranking en ook meer organisch en relevant verkeer zal ontvangen. Belangrijk om te weten is dat niet alle links dezelfde waarde hebben, zo zal een artikel op vtwonen waarin een link staat naar jouw interieurwinkel veel meer waarde hebben in de ogen van Google dan een linkje op website van de lokale slager.

 

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat laatstgenoemde totaal geen waarde heeft. Het is namelijk belangrijk om een gevarieerd linkprofiel te creëren, iets waar Google je voor zal belonen. Dit is best lastig om te realiseren en is iets waar een linkbuilding specialist je perfect mee zou kunnen helpen.

 

De perfecte linkbuilding strategie voor mijn bedrijf.

Om jouw bedrijf te helpen de organische positie te verbeteren zal een linkbuilding specialist door middel van een uitgebreide analyse van het linkprofiel een op maat gemaakte linkbuilding strategie opstellen waarmee er een natuurlijk en sterk linkprofiel kan worden gecreëerd.

 

Tijdens de analyse van het linkprofiel van jouw website of webshop zal de huidige situatie in kaart worden gebracht om zo een overzicht te krijgen van de kansen en verbeterpunten op het gebied van linkbuilding. Op basis van deze analyse wordt er gekeken naar hoe het linkprofiel het beste versterkt kan worden en op welke zoekwoorden de focus gaat liggen om daarmee een toppositie te behalen.

 

Om dit te doen wordt er een linkprofiel gecreëerd met een mix van verschillende technieken zoals nieuwsberichten, startpagina’s en SEO-blogs. Het is hierbij belangrijk dat de links op gewaardeerde bronnen komen met een hoge kwaliteit en dat deze bronnen ook relevant zijn voor jouw product. Hiernaast, is het ook belangrijk dat er links worden geplaatst die niet alleen voor zoekmachines relevant zijn, maar ook voor mensen waardoor er relevant verkeer naar jouw website komt. Als laatste is het goed om te realiseren dat linkbuilding net als SEO een investering is en ook constante updates nodig zal hebben.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.