Waarom je het beste kan kiezen voor kunststof kozijnen

Waarom je het beste kan kiezen voor kunststof kozijnen

Ga jij binnenkort je huis (ver)bouwen? Hieronder vind je enkele redenen waarom je het beste voor kunststof kozijnen kan kiezen

Goede prijskwaliteit verhouding

Om te beginnen zijn kunststof kozijnen de goedkoopste optie. Er zit wel verschil in het type kunststof kozijn maar in principe is kunststof goedkoper dan hout of aluminium.

Veelzijdig

Kunststof kozijnen passen bij elke woning. Of je nou in een landelijke boerderij woont of in een moderne villa, kunststof kozijnen zijn altijd passend. Ook is er veel keuze in kleur, wat je woning een heel ander uiterlijk kan geven.

Weinig onderhoud

In tegenstelling tot houten kozijnen, is er weinig onderhoud nodig bij kunststof kozijnen. Je hoeft de kozijnen nooit te schilderen. Je kan kiezen tussen veel verschillende kleuren met een houtnerf, matte of metallic structuur. Af en toe de kozijnen schoonmaken met normaal schoonmaakmiddel is voldoende. Op lange termijn is dit zeker de moeite waard!

Isolatiewaarde

Kunststof kozijnen hebben een veel hogere isolatiewaarde vergeleken met houten kozijnen. In een kunststofprofiel zijn luchtkamers aanwezig die isolerend werken. Ook zijn kunststof kozijnen geschikt  voor dikker isolatieglas.

Duurzaamheid

Als je jouw woning wilt verduurzamen kan je het beste kiezen voor kunststof kozijnen. Het beste isolerende kozijn isoleert maar liefst 40% meer dan oudere kozijnen. Dit verschil zal je merken op je energierekening. Ben je benieuwd hoeveel je kan besparen met nieuwe kunststof kozijnen? Kijk dan op Deceuninck.nl voor de energiecalculator.

Deceuninck is een toonaangevende producent voor kunststof kozijnen en deuren. Bij Deceuninck vind je robuuste, maar tegelijkertijd ook verfijnde en stijlvolle kozijnen voor elke type woning. Met het team van professionals zorgt Deceuninck ervoor dat jouw huis wordt voorzien van de beste kunststof kozijnen. Kijk ook voor deuren & schuifpuien, ventilatie & zonwering, dak & gevelbekleding en nog veel meer op de website. Vraag gratis een brochure aan of kijk op Deceuninck.nl voor meer informatie.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.