Waar op je thuiskantoor worden wielen allemaal gebruikt?

Waar op je thuiskantoor worden wielen allemaal gebruikt?

Wielen onder meubelen op het kantoor zijn bijna niet meer weg te denken. Enkele voorbeelden waar u in het kantoor zeker wielen zult tegenkomen zijn: bureaustoelen, ladekasten, archiefstellingen, trolleys en wellicht onder het kopieermachine. Kortom wielen kunnen op het kantoor niet ontbreken. Onder alle deze meubels en apparaten zitten wielen om het voor iedereen op het werk zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Welke wielen zijn geschikt?

De soort wielen die u nodig heeft voor in het kantoor zijn afhankelijk van de vloer waarop deze moet bewegen. De wielen mogen de vloer natuurlijk niet beschadigen. Om dit te voorkomen leggen wij u graag uit welke wielen er geschikt zijn voor in uw kantoor. Heeft u een tapijt vloer liggen? Dan heeft u harde wielen nodig. Voor houten of parketvloeren heeft u weer zachte wielen nodig.

Het draagvermogen zijn alle meubelwielen, stoel wielen en zwenkwielen zijn geschikt voor op het kantoor. Vaak worden er verschillende termen gebruikt zoals: bureaustoelwielen, kantoorstoel wielen, meubelwielen en stoelwielen. Dat heeft allemaal dezelfde betekenis mocht u dat nog niet weten.

Gemakkelijker meubilair verplaatsen

Nu u heeft nagedacht over de vloersoort en het draagvermogen dat u zoekt zijn de volgende punten belangrijk om het meubel of kopieerapparaat te verplaatsen.

  • Hoe groter de wielen zijn, hoe gemakkelijker het rolt
  • bevestig de wielen op de juiste manier. Let op dit gaat vaak fout.

Voorkom deze fout!

Bezoek geen website of winkel en pak meteen de eerste wielen die je tegenkomt, wat die passen nooit. Het beste is om even te informeren op in de desbetreffende winkel of website naar de wielen die passen bij wat er gedragen moet worden.

De zwenkwielen van WielenOutlet

Heeft u zwenkwielen nodig? U kunt zwenkwielen kopen bij WielenOutlet. Zij hebben een groot aanbod zwenkwielen voor een zeer betaalbare prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *