Waar moet je op letten bij het kopen van een boxspring

Waar moet je op letten bij het kopen van een boxspring

Het kopen van een nieuwe boxspring is een mooi moment. Het is een investering waar je nog heel veel jaren plezier van gaat hebben. Een nieuw bed kopen doe je niet vaak. Waarschijnlijk vraag je jezelf af waar je allemaal op moet letten bij het kopen van een nieuwe boxspring. Juist omdat het zo’n grote aankoop is, wil je de juiste keuze maken. Wij geven hieronder alvast enkele tips waarop je moet letten bij het kopen van een boxspring.

De afmeting

Een van de belangrijkste aspecten om op te letten, is de afmeting van de boxspring. De meest populaire maat is 180x 200 cm. Dit formaat wordt het meeste verkocht. Wanneer je partner extreem lang is, kan je ook kiezen voor een groter bed, bijvoorbeeld een boxspring in de maat 180x 220 cm of 200x 200 cm. Het is ook belangrijk dat je nog ruimte overhoudt in de slaapkamer.

Het beste matras

Wanneer je voor een eenpersoonsbed gaat, hoef je alleen rekening te houden met jezelf. Wanneer je samen slaapt kan je kiezen voor 2 individuele matrassen. De keuze voor een matras is erg belangrijk. Er bestaat geen matras die voor iedereen perfect is. Wat voor matras bij jou past is afhankelijk van lichaamsgewicht, voorkeur en slaaphouding.

Het juiste topmatras

Naast een matras kan je ook kiezen voor een goed topmatras. Hierdoor kan je je matras nog zachter of steviger maken.

Verstelbaar bed

Wil je graag een verstelbaar bed? Wanneer ja graag in bed tv kijkt of leest kan dit erg handig zijn. Je kan hierdoor ook gemakkelijker uit en in bed stappen. Voor maximaal comfort en gemak kan je ook kiezen voor een elektronisch verstelbare boxspring.

Bij DEBA Meubelen kan je rekenen op persoonlijke aanpas en professioneel advies. Laat je inspireren via de website en neem contact op met de klantenservice voor persoonlijk advies.

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.