Voordelen van PVC-ramen

Voordelen van PVC-ramen

Vindt u een moderne uitstraling van uw huis erg belangrijk? Dan zijn PVC-ramen iets voor u. PVC-ramen zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en zorgen voor de finishing touch van uw huis. Waar houten ramen een warme, authentieke uitstraling hebben, zijn pvc-ramen volledig eigentijds met een zeer strakke en moderne uitstraling. Het is niet voor niets dat PVC-ramen zo populair zijn geworden. Wilt u ook PVC ramen en woont u in de buurt van Eeklo? Zie dan: PVC Ramen Eeklo

Zeer onderhoudsvriendelijk

Het voordeel van PVC is dat het bestand is tegen water, vuil en stof. PVC-ramen zijn zeer eenvoudig te reinigen. Een vochtige doek is vaak al voldoende. PVC is een sterk materiaal dat niet snel barst, scheurt of kromtrekt. Hierdoor hebben PVC ramen een lange levensduur tot 50 jaar en bent u verzekerd van goede ramen op de lange termijn. Lees hier alles wat u moet weten over het onderhoud van PVC-ramen.

Verlaging van de energierekening

U bespaart niet alleen kosten op korte termijn, maar ook op lange termijn. Een zeer aantrekkelijk voordeel van PVC-ramen is de hoge isolatiewaarde. PVC-ramen houden uw huis altijd op de perfecte temperatuur. De ramen zijn geluiddicht en wind- en waterbestendig. Op deze manier heeft u geen last van weersschommelingen buitenshuis. Dankzij deze uitstekende isolatie bespaart u tot 20% op uw energierekening. Profiteer hiervan.

Veilige ramen

Waar u misschien niet snel aan denkt bij het kopen van ramen is de veiligheid van een raam. PVC-ramen geven u een veilig gevoel. Dankzij het sterke materiaal zijn de ramen inbraakwerend en houden ze ongewenste bezoekers op afstand. Bovendien is de brandwerendheid van PVC-ramen hoog. PVC is zeer brandvertragend en zelfdovend. Dit geeft u net dat extra veilige gevoel.

Recyclebaar

Bent u milieubewust en wilt u bijdragen aan een leefbaar milieu? Dan is een groot voordeel van PVC-ramen dat ze recyclebaar zijn. Oud PVC wordt weer gebruikt bij de productie van nieuwe PVC-ramen. Dit zorgt ervoor dat het milieu minder wordt belast, omdat er minder energie nodig is om PVC te recyclen dan om nieuw PVC te produceren. Een andere reden om te kiezen voor PVC-ramen.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.