Trespa® platen voor al uw klussen in en rondom het huis

Trespa® platen voor al uw klussen in en rondom het huis

Trespa® plaat wordt al jarenlang ingezet bij grote bouwprojecten maar ook bij kleinere klussen in en rondom het huis. HPL staat voor High Pressure Laminate en wordt in de volksmond ook wel volkern genoemd. Ten opzichte van andere kunststoffen hebben HPL platen een unieke productiemethode. Zo worden ten behoeve van de productie van deze platen dunne papierlaagjes (of papierpulp) gebruikt, die onder hoge druk en temperatuur worden samengeperst.

 

Wat maakt Trespa® zo geschikt voor uw kluswerk?

De unieke eigenschappen van Trespa® platen maken deze bijzonder geschikt om te verwerken in uw binnenhuis- en exterieur toepassingen. Zo buigen deze HPL platen bijna niet door, zijn ze goed te verwerken en uitstekend weerbestendig. Daarnaast hebben ze een gesloten oppervlak, waardoor ze weinig vuil aantrekken. Door deze laatste eigenschap zijn Trespa® platen eenvoudig te reinigen. Dankzij al deze voordelen worden de platen vaak in gezet als geventileerde gevelbekleding, boeiboord, dakkapel, balkon en terrasafscherming.

 

Trespa® platen zijn uitstekend te bewerken

Zagen, boren, frezen, verlijmen, schroeven en schilderen zijn allemaal voorbeelden van bewerkingen die u op Trespa® platen kunt uitvoeren. Dit maakt het uitvoeren van uw klus een stuk eenvoudiger. Waar u wel rekening mee moet houden is de hardheid van deze kunststof. Hierdoor kan het bewerken wat langer duren in vergelijking met andere kunststof soorten.

 

Bespaar op uw onderhoudskosten

Door gebruik te maken van Trespa® platen kunt u besparen op toekomstige onderhoudskosten van uw woning. Zo kunt u vervanging uitstellen doordat de panelen erg duurzaam zijn en dus lang meegaan. Daarnaast hoeft u niet of  minder te schilderen vanwege de kleurechtheid van deze duurzame plaat.

 

Compleet assortiment

Trespa® platen zijn op vinkkunststoffen.nl te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. Zo is Trespa® te verkrijgen in verschillende kleuren, decors en oppervlaktestructuren. Zo zijn er ook platen beschikbaar met een hout- of steen uitstraling. Naast de plaatmaterialen is er ook een assortiment met accessoires, zoals reinigers, tape, voegprofielen en schroeven beschikbaar.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.