Tot rust komen in je pyjama

Tot rust komen in je pyjama

Druk, drukker, drukst. Misschien een term die we de laatste tijd te snel uitspreken, maar ook zeker een term die de behoefte naar rust aangeeft. Iedereen geeft zo zijn invulling aan het verkrijgen van ontspanning. Waar de één 5 dagen in de week sport, de ander achter de schildersezel zit, gaat er ook niets boven een hangdagje thuis. En laat de pyjama jou net helpen bij het ultieme relax gevoel.

Kan een satijnen nachthemd mijn gemoedstoestand bepalen?

Misschien heb je er nog nooit bij stil gestaan of heb je nu een besef moment te pakken, maar uit wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat we niet zomaar een outfit kiezen. De gelegenheid, maar ook aanwezige personen, beïnvloeden zeker onze keuze. Want een avondje uitgaan doen we natuurlijk niet ons oude kloffie van 5 jaar terug, wel in een outfit die ons zelfverzekerd en opvallend maakt.

Zo kan ook een satijnen nachthemd onze gemoedstoestand bepalen. De stof maakt kleding nét een beetje rekbaar, maar ook comfortabeler. En laat comfortabel nou net hoog op ons lijstje staan wanneer we tot rust willen komen. Daarnaast geeft de bijzondere glans die satijn achter laat, een gevoel van luxe. Stel je eens voor: je hebt een drukke dag gehad met allerlei verplichtingen en bent toe aan rust. Je hebt lekker gedoucht, ligt klaar in bed en je favoriete serie staat aan. En dan draag je óók nog eens je favoriete pyjama. Kortom: genieten!

Wanneer een satijnen nachthemd je niet echt trekt, is er ook keuze uit andere nachtmode.  Misschien geniet jij enorm van een warme fleece pyjama of onesie. De stof voelt niet alleen zacht aan, maar houd je ook nog eens warm. Gefrustreerd aan de knoppen van thermostaat draaien, is verledentijd.

Naast de warmere pyjama’s, zijn ook de shortama’s in het leven geroepen. De short-wat? Precies, de pyjama’s voor mensen die zeggen het altijd warm te hebben. Zowel de broek als de mouwen zijn korter dan bij een traditionele pyjama. Er valt tegenwoordig dus veel te kiezen in nachtmode, wat maakt dat er altijd een perfecte match te vinden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *