Tips om oude meubels op te pimpen

Tips om oude meubels op te pimpen

Ben jij bezig met het verbouwen van je huis? Dan hebben wij een aantal tips om voor een klein bedrag grote veranderingen aan te brengen. Denk hierbij aan woonaccessoires als plakfolie en tafelzeil. Hiermee kun je elke kamer in huis een compleet andere look geven en dit voor maar weinig geld.

 

Ook kan het heel leuk zijn om een vliegengordijn te gebruiken in huis die dient als deur. Zo heb je toch een afscheiding van kamer tot kamer, maar hoef je niet steeds een deur door en heb je toch het idee dat het aparte ruimtes zijn.

 

Plakfolie; makkelijk en goedkoop! 

Met plakfolie kun je eigenlijk alle kanten op. Zo kun je hier kasten maar ook tafels mee beplakken. Het is wel zo dat plakfolie vaak niet krasbestendig is en daardoor niet op een aanrechtblad geplakt kan worden. Daarom kan je als je de plakfolie op een tafel plakt het beste hier nog een doorzichtig tafelzeil overheen plakken, zo voorkom je krassen in het folie.

 

Ben jij bijvoorbeeld uitgekeken op het hout motief en wil je het liefst een marmer kast voor weinig geld? Dan is plakfolie natuurlijk een hele goede optie om dit voor elkaar te krijgen. 

 

Fleur je tafels op met een mooi tafelzeil

Er zijn heel erg veel printjes verkrijgbaar van tafelzeil welke je goed in kan zetten om een tafel op te fleuren. Ook zijn er natuurlijk veel neutrale zeilen waardoor je bij een strak interieur ook een passend zeil kan krijgen. Je kan een ruimte compleet veranderen met maar de kleinste aanpassingen.

 

Vind jij je tafel wel heel mooi of heb je net een nieuwe tafel in jouw eetkamer staan? Dan is het een goed idee om een doorzichtig tafelzeil erover heen te leggen. Zo zie je jouw mooie tafel nog steeds en blijft deze wel beschermd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *