Tips bij het kiezen van een strandlaken

Tips bij het kiezen van een strandlaken

Een heerlijke dag zonnebaden op het strand is het beste wat er bestaat. Hier kunnen we het met zijn allen over eens zijn. De dingen die je nodig hebt voor een goede baksessie zijn op de eerste plek zonnebrand en op de tweede plek een goed strandlaken. In deze blog zal ik tips geven voor het uitkiezen van een goed strandlaken, maar vergeet je zonnebrand zeker ook niet! 

Kies de juiste dikte! 

Om comfortabel te zijn, hoeft een strandlaken niet per se extra dik te zijn. Een extra dik strandlaken kan zelfs een gedoe zijn, omdat het veel opbergruimte in de auto in beslag kan nemen. Het is verleidelijk om de levensduur van een zeer dik strandlaken in te korten door deze weg te gooien of te vervangen wanneer er maar weinig inpakruimte is voor andere strandspullen. Daarom moet een strandlaken niet alleen voldoende comfort bieden, maar ook opgevouwen compact zijn. Een strandlaken met de juiste dikte bespaart niet alleen ruimte op een strandtas of in de kofferbak. Het kan ook het schudden van opgesloten zand veel gemakkelijker maken. 

Ga meteen voor een goede! 

Terwijl goedkope handdoeken goed aanvoelen op de zakken, zijn ze vaak erg oncomfortabel op de rug als ze dienen als bescherming tegen het hete zand of harde ligstoelen. Het kan aanvoelen als liggend op een zak met nietjesdraden of een bed van doornige rozen. Zelfs als goedkope strandlakens duurzaam zijn, kan hun strandleven erg kort zijn. Wie zou ze willen houden en blijven gebruiken als matten op het strand als ze zich erg ongemakkelijk voelen? Goedkope handdoeken kunnen duur worden als mensen ze kort na aankoop weggooien en zachtere kopen. Het kopen van een zachte maar duurdere strandlaken vanaf het begin kan zonnebaden erg prettig maken en kan op de lange termijn geld besparen. Voor gewone zonaanbidders kunnen strandlakens van katoen en velours de meest comfortabele lig- en zitervaring bieden  

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.