Okoumé Multiplex voor een deur op maat!

Okoumé Multiplex voor een deur op maat!

Er zijn verschillende soorten hout- en plaatmaterialen verkrijgbaar. Deze zijn niet allemaal geschikt voor de verwerking tot (buiten) deuren. Okoumé Multiplex platen kun je voor verschillende buitentoepassingen gebruiken, waaronder als deurplaat. In deze blog leg ik je uit welke Okoumé Multiplex plaat het beste gebruikt kan worden als deurplaat en wat de eigenschappen van deze plaat zijn.


Welke Okoumé Multiplex plaat is geschikt voor een op maat gemaakte deur?


Als je zelf een deur op maat gaat maken kies dan voor de Okoumé Deurplaat Aluplex WBP verlijmd. De eigenschappen van deze plaat zorgen ervoor dat deze plaat de beste keuze is voor een deur op maat.


Waarom is deze plaat de beste keuze?


De plaat is namelijk opgebouwd uit meerdere lagen. De aluminiumplaat waar deze plaat van is voorzien, zorgt er namelijk voor dat de deurplaat niet krom kan trekken. Als je een deur op maat gaat maken dan is dit één van de belangrijkste argumenten om een plaat wel of niet te kiezen. Een deur wil je namelijk altijd zo recht mogelijk houden.
Hieronder staan de eigenschappen van de Okoumé Deurplaat Aluplex WBP verlijmd genoemd.


Wat zijn de eigenschappen van de Okoumé Deurplaat Aluplex WBP verlijmd?
Deze plaat heeft een aantal eigenschappen die hem perfect maken voor verwerking tot deur.

  1. Watervast verlijmd
    WBP staat voor Water Boiled Proof en dit betekent dat de plaat verlijmd is met een speciale  lijm. Dit geeft aan dat je de plaat buiten kan gebruiken.

  2. Gladde afwerking
    Door de gladde afwerking is de plaat eenvoudig te verwerken en te schilderen. Het is namelijk erg vervelend als een deur niet effen is en je daardoor niet alles makkelijk kan schilderen.

  3. Stabiel en sterk
    Door deze eigenschap wordt de plaat ook vaak toegepast als deurplaat of als watervaste plaat voor buiten. Dit komt door de aluminium laag in deze plaat, waardoor de plaat bijna niet krom trekt.

Okoumé Deurplaat Aluplex WBP verlijmd bestellen
Nu je genoeg informatie hebt over deze plaat is het tijd om te bestellen. Dit kan snel en voordelig bij Sleiderink!  Zij bieden een assortiment van Okoumé Multiplex aan waaronder de Okoumé Deurplaat Aluplex WBP verlijmd voor jouw deur op maat!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.