Nooit meer zonder inkt met een printabonnement

Nooit meer zonder inkt met een printabonnement

Wil je nooit meer zonder inkt zitten? Dan kun je een printabonnement afsluiten. Zo’n printabonnement is bedoeld voor printers van HP. Je ontvangt maandelijks cartridges of toners van HP Instant Ink. Deze worden gebruikt in vrijwel alle printers vanaf 2015. Voor iedere modellen zou je voor de zekerheid moeten checken welke cartridges of toners er bij jouw printer gebruikt worden. Het gaat nog altijd enkel om HP printers, dit printabonnement heeft geen zin voor printers van andere merken.

 

Pagina’s per maand

Een printabonnement voor HP Instant Ink houdt in dat je iedere maand een bepaald bedrag betaalt voor het printen van een aantal pagina’s. Je kunt natuurlijk meer pagina’s printen in een maand, het is niet zo dat je niet meer kunt printen als je nog wel genoeg papier hebt en inkt. Net als bij een telefoonabonnement eigenlijk. Dat betekent dat je voor die extra pagina’s wel duurder uit bent dan wanneer je een groter abonnement zou hebben. Je betaalt per 10 tot 15 pagina’s een euro extra als je over je pagina-aantal heengaat.

 

Upgraden en downgraden

Als dit eenmalig is, kan dit natuurlijk geen probleem zijn. Maar misschien is dit vaker zo. Of weet je dat je een groot verslag of rapport moet printen de volgende maand en dus eenmalig meer pagina’s moet printen. Je kunt dan eenvoudig je abonnement wijzigen. Dit doe je voor de komende maand, dus niet als de maand al begonnen is. Ook is het kosteloos. Daarna kun je even gemakkelijk en kosteloos je abonnement weer terugschroeven naar minder pagina’s.

 

Altijd verbonden zijn

Het is voor het printabonnement wel van belang dat je printer te allen tijde verbonden is met het internet. Dit kan via Wi-Fi of via de kabel. De printer moet namelijk communiceren om te laten weten dat het aantal pagina’s voor die maand bereikt is. Dan wordt er een seintje gegeven, zodat er nieuwe Instant Ink wordt opgestuurd naar je adres. Dit wordt per post gedaan.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.