Met deze tips is je slaapkamer weer fris en fruitig

Met deze tips is je slaapkamer weer fris en fruitig

In de slaapkamer rust je uit en dat gaat het beste als je kamer zo fris en fruitig mogelijk is. Er is geen beter gevoel dan in een koele kamer in je frisse bed duiken. OM dit elke dag te hebben geven we jou wat tips zodat jouw slaapkamer in nog geen 10 minuten weer fris oogt.

De kledingstoel is een no go

We hebben er allemaal een en we dumpen allemaal onze vuile of nog net niet vuile kleren op een stoel. Dit is lekker makkelijk en het lijkt niet zo uit te maken, die stoel in de hoek met een stapel kleren staat daar toch prima? Het ziet er echter niet netjes uit en het is veel beter om je kleren op te ruimen of op te hangen aan een kledingrek. Zo kreukt de kleding een stuk minder en ziet de kamer er gelijk frisser uit!

Bloemen en planten in het interieur

Als er iets een frisse look geeft zijn het wel bloemen en planten. Ze hebben een natuurlijke look en de verandering van kleur zorgt voor een fijne afwisseling. Ook zorgen planten er voor dat de lucht fris blijft, hierdoor slaap je ook een stuk beter!

Wit en vol licht

Lichte kleuren zorgen voor een frissere look. Zorg er dan ook voor dat je witte lakens hebt! Wittere lakens voelen nog schoner. Zeker als je in bed stapt als je het net hebt verschoond. Normaal is dit gevoel al lekker, maar met witte lakens beleef je dit gevoel ultiem! Niet alleen witte lakens helpen bij een frisse slaapkamer. Ook witte, of lichtkleurige muren helpen hierbij. Zorg er dan ook voor dat dit volop aanwezig is, zo creëer je een hoop rust wat lijdt en dat is altijd fijn.

Het begint bij een net bed

Als je er voor zorgt dat je je bed elke ochtend netjes achterlaat, zal je merken dat dit een stuk fijner is. Laat je bed luchten en leg je dekbed netjes neer, sla hem bijvoorbeeld netjes open. Zo creëer je een nette indruk en ga jij veel lekkerder slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *