Makkelijke tuininrichting

Makkelijke tuininrichting

Zodra de zon begint te schijnen, beginnen we vaak allemaal in de tuin te werken. Je neigt al vaak naar een inrichting die bij de buren ook te vinden is. Misschien ben je wel eens toe aan wat meer originaliteit. In deze blog lees je een hoop inspirerende ideeën hoe je je tuin ook eens aan kunt pakken!

Water

Het ziet er altijd erg leuk uit, zo’n vijver in je tuin. Fonteintje erbij, visjes erin, super gezellig! Een simpele vijver is wel wat achterhaald. Tegenwoordig heb je prachtige varianten, zoals een zwemvijver. Heb je toch een vijver die bij de natuurlijke uitstraling van je tuin past, maar je kunt er ook nog eens heerlijk in zwemmen.

Schaduw

De temperaturen kunnen aardig hoog oplopen in de zomer. Je wilt natuurlijk alsnog wel lekker in je tuin kunnen zitten, dus is het van belang dat je ook een plek hebt waar schaduw is. Dit kan gecreëerd worden door een boom, maar je kunt ook een overkapping zetten. De prijs van een overkapping kan nogal eens hoog oplopen, een goedkoop, en vooral heel leuk, alternatief hiervoor is bijvoorbeeld een schaduwdoek.

Afrastering

Je kunt dezelfde schutting als je buren zetten, of je kiest eens voor iets anders! Een Adéquat schapenhek is goed te gebruiken als schutting en kun je ook nog eens gemakkelijk zelf plaatsen. Je kunt het eventueel laten begroeien om doorkijk te voorkomen. Heb je ondertussen die (zwem)vijver laten maken? Dan kun je het schapenhek ook nog hieromheen plaatsen om te voorkomen dat dieren of kinderen erin vallen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.