Makkelijk je verplichte scholing vanuit huis doen

Makkelijk je verplichte scholing vanuit huis doen

Veel van je vrienden en vriendinnen zuchten onder het vele thuiswerken. Natuurlijk, je snapt best dat dat op den duur saai wordt. Maar over saai heb jij in je werk in de ouderenzorg niet te klagen. Dat is elke dag weer anders. En zeker hectisch. Maar… vanuit huis werken is er niet of nauwelijks bij: die ene keer beeldbellen in de week kun je nauwelijks thuiswerken noemen.

Met de Coronamaatregelen is het lastig en ook niet zo wenselijk om klassikale scholing te volgen. Maar ja, je moet wel voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Naast dat je natuurlijk zelf ook topzorg wilt leveren en op de hoogte wilt zijn hoe je dat het beste doet.

Hoe kun je nu toch je bijscholing doen? En accreditatiepunten halen? Met e-learning voor de zorg kun je dat op een plezierige en makkelijke manier oplossen. Zo kun je vanuit je eigen huis en vanuit je luie stoel de e-learning doen. Je leert de nieuwste inzichten over verpleging en verzorging aan de hand van situaties die ook jij elke dag kunt tegenkomen. En met het behalen van de toets kun je aantonen dat je de theorie beheerst.

Met e-learning kun jij zelf lekker gaan leren . Weet je wat minder van een onderwerp dan kun je er lekker de tijd voor nemen. En weet je al veel over dat onderwerp? Dan doe je alleen de onderwerpen die je nog eens wilt nalezen of die je interessant vindt. Wist je dat je zelfs direct kunt starten met de toets? En als je de lesstof later nog eens wilt bekijken, dan kan dat natuurlijk. Handig juist! Zo heb met de e-learning voor de zorg altijd een naslagwerk in je broekzak. Want ook op je smartphone kun je de e-learning nalezen.

Meer weten? Check hier voor de e-learning zorg.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.