Maak jouw interieur door deze kleine aanpassingen klaar voor het voorjaar!

Maak jouw interieur door deze kleine aanpassingen klaar voor het voorjaar!

Gelukkig kunnen we snel de koude dagen achter ons laten en kunnen we stiekem al een beetje uitkijken naar het voorjaar. Na een aantal maanden van veel wind, regen en kou zijn we allemaal wel toe aan een beetje zon en langere dagen. Het voorjaar is voor veel mensen een periode waarin we goed in ons vel zitten en dat is precies wat we nodig hebben! Wat is er nou leuker dan dat gevoel een beetje versterken door het voorjaar ook in jouw interieur terug te laten komen? In deze blog nemen we jullie mee en geven we een aantal tips voor het voorjaar-ready maken van jouw woning!

Haal buiten naar binnen

Het thuis zitten van de afgelopen twee jaar was een eye opener voor veel mensen, we zijn namelijk anders gaan kijken naar waar en hoe we wonen. We merken dat veel mensen toe zijn aan een groenere omgeving. Zo verhuizen veel mensen bijvoorbeeld van de stad naar het platteland. De behoefte naar groen die veel mensen voelen zorgt ervoor dat we ook in huis steeds meer groen plaatsen. In het voorjaar van 2022 zullen de kamerplanten razend populair zijn, maar we gaan groter dan ooit want ook bomen en grote planten zullen we steeds vaker terug zien in het interieur.

Lampen in de spotlights

In de wintermaanden worden lampen gebruikt om het weinige daglicht te compenseren, dat betekent zeker niet dat we ze moeten vergeten als we voldoende daglicht krijgen! Lampen kunnen een klein detail zijn die een ruimte echt afmaken of juist een mooie eyecatcher! Een aantal lampen trends die we hoe dan ook terug gaan zien zijn de volgende:

  • Zwarte lampen van accenten van goud of licht hout, gecombineerd met filament lampen met warme kleuren.
  • Donkere railverlichting, deze stijl is erg veelzijdig en makkelijk te combineren. Je kunt dit model ook uitbreiden als je dat zou willen!
  • Dim to warm lampen zijn ook erg populair aan het worden. Hoe verder je de lichten dimt des te warmer de verlichting wordt. Enorm gezellig dus als je een keer tot laat in de avond gaat na tafelen.

Ben jij nog opzoek naar mooie lampen voor in jouw woning? Bekijk dan snel het aanbod hanglampen van Sfeer.nl! Ze hebben een ruime keuze aan alle soorten verlichting. Neem snel een kijkje op de website en voor je het weet is ook jouw interieur voorjaar-ready!

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.