Maak je inrichting compleet met prachtig deurbeslag

Maak je inrichting compleet met prachtig deurbeslag

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het kopen van een nieuwe woning of een verbouwing, maar deuren zijn een belangrijk onderdeel van je inrichting. Het kunnen echte blikvangers zijn. Simpele witte houten deuren passen bijvoorbeeld niet in een industrieel ingerichte woning. En een zwarte, industriële binnendeur valt dan weer enorm uit de toon in een klassiek interieur. Ook het deurbeslag is zeker iets waar je op moet letten. Dit zijn de handvaten en sleutelplaten van de deur. Modern, landelijk, klassiek, industrieel… er is voor iedere deur een passende stijl deurbeslag.

Waarom deurbeslag zo belangrijk is

Zonder dat je het doorhebt, heb je je deurbeslag meerdere malen per dag in je hand. Vooral de deuren naar de huiskamer, badkamer, WC en keuken worden veel gebruikt. Kies daarom niet alleen voor mooie deurkrukken die bij de stijl van je inrichting passen, maar ook voor goede kwaliteit, zodat ze jaren meegaan. 

Formani deurbeslag

Deurbeslag van Formani is toe te passen in elke woning. De verschillende designers die voor het merk werken, zoals Piet Boon, Mathieu Bruls en Bob Manders hebben ieder hun eigen herkenbare stijl. Alle deurkrukken zijn van zeer goede kwaliteit, en voegen hierbij echt iets toe aan je deuren. 

Dauby deurbeslag

Voor degenen die van ambachtelijke producten houden en een robuuste look, is Dauby een topmerk. Al het beslag wordt gemaakt door metaal in een zandmal te gieten. Hierna werken de ervaren medewerkers het deurbeslag af met de hand, voor een prachtig resultaat. Kies voor brons, wit brons, smeedijzer ruw brons, britannium of ruw metaal, afhankelijk van de rest van je inrichting.

 

Het beslag van Dauby kan zowel in een landelijke als moderne woning worden gebruikt. In combinatie met de juiste deur creëer je een unieke sfeer. Zo kan hetzelfde beslag in twee verschillende woningen een compleet ander effect hebben. 

Kies het juiste deurbeslag

Voor je je deuren en beslag koopt, is de eerste stap het kijken naar je inrichting. Welke soort deur past hier het beste bij? Simpel hout, glas, een schuifdeur, bewerkt hout…? Wil je dat je deur echt opvalt, of ga je liever voor een discrete look? Hierna is het pas tijd om het deurbeslag te kiezen. Ga voor een echte sierlijke blikvanger in een landelijke woning of een onopvallende deurkruk in een minimalistische inrichting.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *