Kies voor een spiegel op maat in je badkamer

Kies voor een spiegel op maat in je badkamer

Tijd voor een nieuwe badkamer of ga je verhuizen? Dat hoeft niet eens zo te zijn, wij raden het in ieder geval aan een spiegel op maat in je badkamer te nemen. Daarmee zorg je namelijk dat je badkamerspiegel precies goed past voor jouw wensen in de badkamer. Je kunt natuurlijk ook een standaardafmeting kiezen voor je badkamerspiegel. Misschien is zo’n standaardafmeting wel perfect voor in jouw badkamer. Het kost doorgaans ook minder. Maar als de standaardafmetingen niet passen bij wat jij voor ogen hebt, is een spiegel op maat natuurlijk de investering waard. Je kunt namelijk heel lang genieten van een spiegel. 

 

Verlichting en verwarming

Je kunt je spiegel op maat of standaardformaat spiegel in allerlei varianten verkrijgen. Zo zijn verlichting en verwarming opties voor badkamerspiegels. Veel badkamers zijn donker, omdat ze alleen maar muren hebben en er geen daglicht binnenkomt. Dan is verlichting in de spiegel op maat ideaal. Daarmee zie je namelijk goed hoe je in het daglicht eruit ziet, wat heel praktisch is voor als je je opmaakt, je wenkbrauwen epileert of je scheert bijvoorbeeld. 

Verwarming in de spiegel heeft weer een heel ander doel. Als je uit de douche komt, beslaat de spiegel natuurlijk. Dat ken je vast uit ervaring. 

 

Verwarming voorkomt dat de spiegel beslaat. Je hoeft dus niet eerst de spiegel af te vegen om jezelf te zien, maar kunt meteen aan de slag. Handig voor wie haast heeft in de ochtend. Je kunt het helemaal mooi maken door zowel verlichting als verwarming in je spiegel te nemen. Dan kun je rustig douchen en direct na het douchen aan de slag met je scheren, opmaken of epileren – of wat je dan ook doet voor de spiegel in de ochtend. Dat komt dan door de verwarming en door de verlichting zie je goed wat je aan het doen bent en hoe je straks in het daglicht gezien zal worden.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.