Jouw ideale vloer realiseren

Jouw ideale vloer realiseren

Iedereen heeft voorkeuren als het om zijn of haar interieur gaat. En ook trends spelen daarin vaak een rol. Je hebt misschien al een idee van je ideale vloer. De kleur, het materiaal, hoe die gelegd moet worden. Misschien wil je wel een pvc visgraat laten leggen. En daarin ben je niet de enige, de visgraat vloer is heel populair en voor pvc kiezen hierbij is geen gek idee. Om je vloer helemaal naar jouw eigen hand te zetten kun je ook een vloerkleed op maat bestellen. Je kiest volledig zelf hoe dat vloerkleed eruit moet komen te zien.

Waarom pvc?

Visgraat of niet, een pvc vloer is een mooie en duurzame vloer. Het heeft veel vergelijkbare voordelen met laminaat. Het verschil is natuurlijk het materiaal. Pvc staat voor polyvinylchloride en laminaat bestaat uit geperst hout. In verhouding is pvc dan ook zachter, zowel in flexibiliteit als om over te lopen. Daarnaast geleid pvc beter. Mocht je dus vloerverwarming overwegen, dan is pvc een goede keuze. Natuurlijk kun je pvc ook in houtlook krijgen. Het materiaal is in bijna elke vorm en kleur wel te krijgen en heeft ook nog eens een lange levensduur. Daarom is pvc een goede keuze.

Vloerkleed op maat

Een vloerkleed op maat is ideaal, want vaak is het zo dat vloerkleden net niet in jouw vorm, formaat of print te krijgen zijn. Bestel je een vloerkleed op maat, dan bepaal je dit geheel zelf. Zie je een patroon of juist een effen kleed dat je aanspreekt? Dan kun je bepalen in welke vorm en welke afmetingen je dit kleed wil hebben. Je bepaalt ook nog de afwerking van het kleed en je kunt hem vervolgens thuis geleverd krijgen of ophalen in de winkel. Zelfs dat kies je zelf. Zo maak je je vloer helemaal naar jouw eigen wensen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.